ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   מוצר ששורף שומן בצורה הכי טובה (https://israelbody.com/showthread.php?t=72878)

lior2026 30-07-11 11:33

מוצר ששורף שומן בצורה הכי טובה

אני לא מבין כל כך במוצרים האלה יש לי עודף שומן יש לכם משהו שיעזור בבקשה :)

lifton 30-07-11 17:26

איגור בלי להתעצבן אחי, רק תשובה קצרה (אני לא שולט בזה)..זה לא מה שירזה אותך, עזוב את השטויות האלה. לך תקרא על חיטוב.

lior2026 31-07-11 04:54

טוב תודה אחי :)

lior2026 31-07-11 08:06

אני לא יודע כלום על חיטוב אני לא יודע להכין תפריט יש מצב אתה עוזר

איש העכביש 31-07-11 12:19

שלא יודעים צריך ללמוד :book:
http://www.israelbody.org/Index.asp?...ryID=81&Page=1

IGOR 31-07-11 14:03

ציטוט:

פורסם במקור על ידי lifton (הודעה 1108459)
איגור בלי להתעצבן אחי, רק תשובה קצרה (אני לא שולט בזה)..זה לא מה שירזה אותך, עזוב את השטויות האלה. לך תקרא על חיטוב.

חחח עזוב התייאשתי כבר..

שקד21 31-07-11 14:15

ציטוט:

פורסם במקור על ידי igor (הודעה 1108651)
חחח עזוב התייאשתי כבר..

:):):):) תותח האיגור הזה ..

תפסיק לשחק אותה כבר מהידע הרב שיש לך .. בוא נגיד שפירות לא יצאו מהעץ שתגדל ויש לך עוד הרבה מה לחטב איגור זו רק ההתחלה שיהיה לך יום טוב..

IGOR 31-07-11 14:19

ציטוט:

פורסם במקור על ידי שקד21 (הודעה 1108658)
:):):):) תותח האיגור הזה ..

תפסיק לשחק אותה כבר מהידע הרב שיש לך .. בוא נגיד שפירות לא יצאו מהעץ שתגדל ויש לך עוד הרבה מה לחטב איגור זו רק ההתחלה שיהיה לך יום טוב..

חחחחחחח שקדי אני רואה שאתה ממש אוהב אותי. כפרע עלייך תבין שקוביות זה לא מעניין אותי הכל עיניין של משקלים. יש גבול לשומן אבל בכל זאת זה לא מעניין אותי. בכל מקרה התחלתי חיטוב,לא רציתי אבל לא הייתה ברירה. יום טוב אח שלי :1:

שקד21 31-07-11 14:48

ציטוט:

פורסם במקור על ידי IGOR (הודעה 1108660)
חחחחחחח שקדי אני רואה שאתה ממש אוהב אותי. כפרע עלייך תבין שקוביות זה לא מעניין אותי הכל עיניין של משקלים. יש גבול לשומן אבל בכל זאת זה לא מעניין אותי. בכל מקרה התחלתי חיטוב,לא רציתי אבל לא הייתה ברירה. יום טוב אח שלי :1:

הייתה לך ברירה ואתה תבין את זה בחיטוב על בשרך כבר עשיתה אין ספור טעויות במאסה זו תהיה בעייה גדולה בשביל בנאדם כמוך ששוקל 110 להתחיל מה שניקרא " חיטוב " ותפסיק לחשוב שאתה מוסיף משקל למוט רק בגלל שעליתה במאסת שריר זה לא אומר כלום .. אתה יכול לעלות גם 10 קילו מי החליט שזה שריר אתה ? בוא תעשה לנו תמונה של הגב שלך נראה איזה שפיץ אתה ..

אתה מרים משקל רק בזכות השומן והנוזלים שצברתה במאסה לא יותר זה .... :sbb4:

שקד21 31-07-11 15:06

חח היו לו קוביות בבטן והם נבלעו במהלך המאסה איזה שינוי מצחיק עשיתה תאמין לי... הידיים שלך נשארו אותו הדבר...

תעלה תמונות של לפני ואחריי תוכיח שאני טועה לגבייך ..!!!

IGOR 31-07-11 15:15

ציטוט:

פורסם במקור על ידי שקד21 (הודעה 1108674)
הייתה לך ברירה ואתה תבין את זה בחיטוב על בשרך כבר עשיתה אין ספור טעויות במאסה זו תהיה בעייה גדולה בשביל בנאדם כמוך ששוקל 110 להתחיל מה שניקרא " חיטוב " ותפסיק לחשוב שאתה מוסיף משקל למוט רק בגלל שעליתה במאסת שריר זה לא אומר כלום .. אתה יכול לעלות גם 10 קילו מי החליט שזה שריר אתה ? בוא תעשה לנו תמונה של הגב שלך נראה איזה שפיץ אתה ..

אתה מרים משקל רק בזכות השומן והנוזלים שצברתה במאסה לא יותר זה .... :sbb4:

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח

שמע בשיא הרצינותת אתה הבן אדם הכי עלוב,פטתי חסר ידע ושיודע רק לדבר שהיה פה בפורום חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שמע אתה מצחיק חבל על הזמן.

DaSpider 31-07-11 15:27

על מוצר ששורף שומן אני לא יכול להמליץ לך לצערי, אבל יש המון מוצרים ששורפים כסף אם אתה בעניין

IGOR 31-07-11 15:29

ציטוט:

פורסם במקור על ידי שקד21 (הודעה 1108675)
חח היו לו קוביות בבטן והם נבלעו במהלך המאסה איזה שינוי מצחיק עשיתה תאמין לי... הידיים שלך נשארו אותו הדבר...

תעלה תמונות של לפני ואחריי תוכיח שאני טועה לגבייך ..!!!

אתה מוזמן לעשות עלי חיפוש כפרה. שמע אין לי שום דבר נגד הומואים באמת שאין כל אחד חיי תחיים שלו. אבל עזוב אותי בשקט יש לך אינטרנט תעשה חיפוש תמצא מה שאתה מחפש..

שקד21 31-07-11 15:55

ציטוט:

פורסם במקור על ידי IGOR (הודעה 1108684)
אתה מוזמן לעשות עלי חיפוש כפרה. שמע אין לי שום דבר נגד הומואים באמת שאין כל אחד חיי תחיים שלו. אבל עזוב אותי בשקט יש לך אינטרנט תעשה חיפוש תמצא מה שאתה מחפש..

תחשוב מה שאתה רוצה רק תעשה לי טובה לי אל תחשוב שיש לך " מאסת שריר " אני כמו מאנייק אני יושב פה בבית וצוחק עלייך.. עכשיו אתה משחק אותה כאילו אתה לא חלק מisraelbody לא קניתה בחיים אבקת חלבון אה ? :D

IGOR 31-07-11 15:57

ציטוט:

פורסם במקור על ידי שקד21 (הודעה 1108689)
תחשוב מה שאתה רוצה רק תעשה לי טובה לי אל תחשוב שיש לך " מאסת שריר " אני כמו מאנייק אני יושב פה בבית וצוחק עלייך.. עכשיו אתה משחק אותה כאילו אתה לא חלק מisraelbody לא קניתה בחיים אבקת חלבון אה ? :D

הולי שיט למה לעאזאל אתה ממשיך להסתכל על התמונות שלי :confused: אתה ממש מפחיד כבר..

שקד21 31-07-11 16:06

ציטוט:

פורסם במקור על ידי igor (הודעה 1108690)
למה לעאזאל אתה ממשיך להסתכל על התמונות שלי :confused: יש לך ברשת ילדי קוביות בכל מקום עזוב אותי כבר לך תאונן על משהו אחר שמע אתה מפחיד כבר.

אני ממשיך להסתכל עלייך ליראות איך ניכשלתה בפיתוח הגוף ועכשיו אתה מעביר נושאים כמו איזה שרלילה קטנה .. מה קרה כואב שאומרים לך את האמת ?

אתה כמו ז*נה שמכניסה אוכל לפה שלה .

IGOR 31-07-11 16:10

ציטוט:

פורסם במקור על ידי שקד21 (הודעה 1108691)
אני ממשיך להסתכל עלייך ליראות איך ניכשלתה בפיתוח הגוף ועכשיו אתה מעביר נושאים כמו איזה שרלילה קטנה .. מה קרה כואב שאומרים לך את האמת ?

אתה כמו ז*נה שמכניסה אוכל לפה שלה .

אתה חייב להפסיק אם זה! אני לא היחיד ברשת שאתה יכול להסתכל עליו חלאס אתה באמת כבר מפחיד. כנס לגוגל תעשה חיפוש אתה גיי אתה יודע מה לחפש ותפסיק להסתכל עלי כבר זה לא נעים המחשבה שאיזה מוצץ יושב מול התמונה שלך ומאונן עלייך זה לא טוב אתה חייב לטפל בעצמך.

אגב פשוט אני במשמרת עד 23:00 אז אני שמח שאתה שוב כאן כדי להעביר לי תזמן =]

שקד21 31-07-11 16:18

ציטוט:

פורסם במקור על ידי IGOR (הודעה 1108694)
אתה חייב להפסיק אם זה! אני לא היחיד ברשת שאתה יכול להסתכל עליו חלאס אתה באמת כבר מפחיד. כנס לגוגל תעשה חיפוש אתה גיי אתה יודע מה לחפש ותפסיק להסתכל עלי כבר זה לא נעים המחשבה שאיזה מוצץ יושב מול התמונה שלך ומאונן עלייך זה לא טוב אתה חייב לטפל בעצמך.

אגב פשוט אני במשמרת עד 23:00 אז אני שמח שאתה שוב כאן כדי להעביר לי תזמן =]

תטפל קודם כל בעצמך .. לא הייתה לו ברירה אז הוא ניכנס לחיטוב איך אני נהנה מזה להסתכל עלייך ושנדפקתה פה באתר ועוד בתחת האמנתה לכל מה שאמרו לך קבוצה של אנשים לקחו קצפת ומזרק ודחפו לך לתחת וככה הוא היתנפך שמע אתה תותח !!!

אתה תיצטרך כסף אחריי המשמרת הזאת לעשות שאיבת שומן מהתחת שלך :sbb4:

IGOR 31-07-11 16:21

ציטוט:

פורסם במקור על ידי שקד21 (הודעה 1108698)
תטפל קודם כל בעצמך .. לא הייתה לו ברירה אז הוא ניכנס לחיטוב איך אני נהנה מזה להסתכל עלייך ושנדפקתה פה באתר ועוד בתחת האמנתה לכל מה שאמרו לך קבוצה של אנשים לקחו קצפת ומזרק ודחפו לך לתחת וככה הוא היתנפך שמע אתה תותח !!!

אתה תיצטרך כסף אחריי המשמרת הזאת לעשות שאיבת שומן מהתחת שלך :sbb4:

:shok1::shok1::shok1: פאק..

אז אתה בקטע של קוביות וטוסיקים קטנים? חבל באמת שחבל. יש כל כך הרבה בחורות יפות בעולם למה דווקא בחרתה ליהיות נושך קריות?

http://www.youtube.com/watch?v=kRThryOh-NQ

שקד21 31-07-11 16:25

סימנתה את זה באדום אה ישרלילה ..

רואים שאתה רוצה לקבל בתחת ... אני רק בא לצחוק זה הכל בכל מקרה ..

תחפש בחורה שתירצה שתיתן לה בתחת לא ניראה לי שתימצא עם גוף כמו שלךך וזה מה שמצחיק פהההההה!!!!

אתה ההומו פה רק שתידע את זה........

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 05:05.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ