![]() |
מוצר ששורף שומן בצורה הכי טובה
אני לא מבין כל כך במוצרים האלה יש לי עודף שומן יש לכם משהו שיעזור בבקשה :)
|
איגור בלי להתעצבן אחי, רק תשובה קצרה (אני לא שולט בזה)..זה לא מה שירזה אותך, עזוב את השטויות האלה. לך תקרא על חיטוב.
|
טוב תודה אחי :)
|
אני לא יודע כלום על חיטוב אני לא יודע להכין תפריט יש מצב אתה עוזר
|
שלא יודעים צריך ללמוד :book:
http://www.israelbody.org/Index.asp?...ryID=81&Page=1 |
ציטוט:
|
ציטוט:
תפסיק לשחק אותה כבר מהידע הרב שיש לך .. בוא נגיד שפירות לא יצאו מהעץ שתגדל ויש לך עוד הרבה מה לחטב איגור זו רק ההתחלה שיהיה לך יום טוב.. |
ציטוט:
|
ציטוט:
הייתה לך ברירה ואתה תבין את זה בחיטוב על בשרך כבר עשיתה אין ספור טעויות במאסה זו תהיה בעייה גדולה בשביל בנאדם כמוך ששוקל 110 להתחיל מה שניקרא " חיטוב " ותפסיק לחשוב שאתה מוסיף משקל למוט רק בגלל שעליתה במאסת שריר זה לא אומר כלום .. אתה יכול לעלות גם 10 קילו מי החליט שזה שריר אתה ? בוא תעשה לנו תמונה של הגב שלך נראה איזה שפיץ אתה .. אתה מרים משקל רק בזכות השומן והנוזלים שצברתה במאסה לא יותר זה .... :sbb4: |
חח היו לו קוביות בבטן והם נבלעו במהלך המאסה איזה שינוי מצחיק עשיתה תאמין לי... הידיים שלך נשארו אותו הדבר...
תעלה תמונות של לפני ואחריי תוכיח שאני טועה לגבייך ..!!! |
ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח שמע בשיא הרצינותת אתה הבן אדם הכי עלוב,פטתי חסר ידע ושיודע רק לדבר שהיה פה בפורום חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שמע אתה מצחיק חבל על הזמן. |
על מוצר ששורף שומן אני לא יכול להמליץ לך לצערי, אבל יש המון מוצרים ששורפים כסף אם אתה בעניין
|
ציטוט:
אתה מוזמן לעשות עלי חיפוש כפרה. שמע אין לי שום דבר נגד הומואים באמת שאין כל אחד חיי תחיים שלו. אבל עזוב אותי בשקט יש לך אינטרנט תעשה חיפוש תמצא מה שאתה מחפש.. |
ציטוט:
תחשוב מה שאתה רוצה רק תעשה לי טובה לי אל תחשוב שיש לך " מאסת שריר " אני כמו מאנייק אני יושב פה בבית וצוחק עלייך.. עכשיו אתה משחק אותה כאילו אתה לא חלק מisraelbody לא קניתה בחיים אבקת חלבון אה ? :D |
ציטוט:
|
ציטוט:
אתה כמו ז*נה שמכניסה אוכל לפה שלה . |
ציטוט:
אגב פשוט אני במשמרת עד 23:00 אז אני שמח שאתה שוב כאן כדי להעביר לי תזמן =] |
ציטוט:
תטפל קודם כל בעצמך .. לא הייתה לו ברירה אז הוא ניכנס לחיטוב איך אני נהנה מזה להסתכל עלייך ושנדפקתה פה באתר ועוד בתחת האמנתה לכל מה שאמרו לך קבוצה של אנשים לקחו קצפת ומזרק ודחפו לך לתחת וככה הוא היתנפך שמע אתה תותח !!! אתה תיצטרך כסף אחריי המשמרת הזאת לעשות שאיבת שומן מהתחת שלך :sbb4: |
ציטוט:
אז אתה בקטע של קוביות וטוסיקים קטנים? חבל באמת שחבל. יש כל כך הרבה בחורות יפות בעולם למה דווקא בחרתה ליהיות נושך קריות? http://www.youtube.com/watch?v=kRThryOh-NQ |
סימנתה את זה באדום אה ישרלילה ..
רואים שאתה רוצה לקבל בתחת ... אני רק בא לצחוק זה הכל בכל מקרה .. תחפש בחורה שתירצה שתיתן לה בתחת לא ניראה לי שתימצא עם גוף כמו שלךך וזה מה שמצחיק פהההההה!!!! אתה ההומו פה רק שתידע את זה........ |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 05:05. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ