![]() |
ורידים
תשמעו, מאימון לאימון יוצאים לי יותר ויותר ורידים, האם יש דרך להאט\לעצור וכד' את היציאה של הורידים החדשים? בסוף כולי יהיה וריד אחד גדול. כבר יש לי לא מעט ורידים באיזור שבין הבטן לצינור האושר :jockey:
|
אז אתה מייקל לואיס, גם לו יש וורידים בין הבטן התחתונה לזרנוק/מוט ההילוכים/הגה הטייס...
|
ציטוט:
|
תפסיק את החיטוב, יפסיקו לך הורידים
|
ציטוט:
בזמן אימון הוורידים יוצאים תהנה לך מה אתה נלחץ.. אל תדאג, וורידים חדשים לא יצוצו לך, ולקיימים אין ממש הרבה לאן להתרחב.. |
ציטוט:
|
כשהאחוז שומן נמוך הורידים בולטים וגם זו גנטיקה אין מה לעשות
|
ציטוט:
סתם.. מה אני יגיד לך, אם זה כל כך נורא אולי באמת תלך להבדק.. |
זה יפה לדעתי חח
|
זה לא תמיד קשור לאחוז שומן,לי אישית גם שהייתי באחוז גבוהה יחסית (18) הם בלטו..עכשיו עוד יותר..
לי אישית זה לא מפריע,בנות אומרות שזה יפה:))שאלה יהיו הצרות שלך.. |
ורידים זה כן יפה, אבל הוא אומר שזה ברמה כבר שמלחיצה אותו..
אז כמו שאמרו, לך להבדק. |
מה יש להיבדק וורידים זה טבעי .. חח איך יזרום הדם בגוף..
אצל אחד יותר בולט אמל אחד פחות .. אם זה באמת מפריע לך מבחינת אסטטיקה הייתי מציע לך לתפוס שיזוף ואז זה הרב פחות בולט |
לא זה ממש לא ברמה מלחיצה, באימון יוצא קצת מוגזם אבל ביום-יום זה סביר מאוד ואפילו קצת ברמה יפה. אבל אני בקצב שהם יוצאים זה יתחיל להגיע לרמות מפחידות. שום דבר לא יפה בהגזמה.
|
אמרתי לך אחי עכשיו קיץ תפוס שיזוף עצבני ולא יהיה לך מה לדאוג ..
|
נוו מה אתה רוצה אחי
זה המטרה של הורידים לא ? אם זה רק בזמן האימון זה שולי אין פתרון להעלים ורידים זה מה יש תהנה מזה :) :) :) |
תנסה לכרות אותם...שמעתי יש ניתוח מיוחד לזה...
|
אין שום ניתוח / טיפול שאתה יכול לעשות.
לפי דעתי פשוט תצבור מאסה באמות וככה הוורידים יהיו פחות משמעותיים ביחד ליד. |
אם הבטן תהיה קטנה יחסית לא יצוצו שמה וורידים .
קיצר תעבוד על בטן בחזרות נמוכות וכל זה וואי ואי כמה וורידים צמחו לי מזה שאני עושה את ה:ph34r: ומה שהיה מקודם נהיה עבה יותר עדיין לא רואים בגלל אחוז שומן אבל אני יהיה דומה לאיזה איש וורידים אחרי חיטוב |
ליאו, גם לא הבנתי את התגובה לך וגם אין לי מושג מה החתימה שלך אמורה להיות!
זה נראה כמו איש שיוצא לו נחש מהאוזן והנחש גדל ובזנב יש לו זין |
הורידים יוצאים לך באימון כי הגוף מתאמץ וזורם יותר דם והופעה של ורידים זה יותר גנטי מה שכן אתה יכול להשמין להיות דוב גריזלי מגעיל ולא יראו עליך חוט אחד אפילו אחי
בכל אופן ורידים זה אחד הדברים היפים והאסטטיים שיש בפיתוח גוף מראה על חיטוב וייבוש !:jockey: |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:22. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ