![]() |
פוסט מריר..
רציתי לשתף אתכם בתסכול ועצבים שיש לי אולי בגלל התזונה המעצבנת או שנדמה לי שאני
חותר במקום,בכול מקרה זה המצב- התחלתי חיטוב לפני 7 וחצי שבועות שמהלכו ירדתי בהדרגה בפחמימה עליתי בהדרגה בחלבון ובאירובי.סיימתי חיטוב אחרון על 8.1% (קליפר) 84 ק"ג על 1.82 מ',ולאחר מכן תוך חודשיים וקצת הגעתי ל104 על "דיאטה" שהייתה כרוכה בהמון פחמימות והרמות כבדות.. בקיצור לאחר כמעט חודשיים אני 90 ק"ג על 10%~,שכבר שבועיים וחצי חי לפי תפריט: בוקר-שייק חלבון+2 חלבוני ביצה אימון ביניים-שייק חלבון צהריים-250 גר' חזה עוף נקי ללא מלח או שמן ביניים-שייק חלבון ערב-250 גר' חזה עוף נקי לילה-5 חלבוני ביצה לפני שינה-שייק חלבון העמסת פחמימות-לרוב לא מבוקרת,מכניסת שבת עד צאתה. אימון abc אינטנסיבי וקצר יחסית בערך 40 דקות 4 פעמים בשבוע, 3 וחצי-4 שעות אירובי בשבוע מתחלק ל5 פעמים. בקיצור אני לא מרוצה בזמן האחרון מההתקדמות,יש לי ירידה במוטיבציה במיוחד באירובי וחוסר מצב רוח.. אני בסך הכול מתאמן 10 חודשים (מהשחרור), התחלתי 77.8 ק"ג 8.5% משם מאסה 93.4 ק"ג 12.8% חיטוב 84 ק"ג 8.1% ומאסה 104 ק"ג 17%. אני לא ילד ומבין,אבל,בכול זאת-האם ההתקדמות שלי נורמלית? יש איזשהו טיפ ממישהו שגם עבר חיטוב ל7% כמו שאני מתכנן? או סתם מילות עידוד,כי אני לא בדיוק בסביבה תומכת אימונים וזה מקשה עליי רצח.. מצטער על החפירה אשמח לתגובות... |
תפסיק לחיות בסרט של אם זה טעים לך זה לא טוב לגוף שלך
התפריט שלך הוא אחד הדברים המגעילים שנתקלתי בהם בחיי, ואתה בגירעון גדול מדיי, אם אתה עושה psmf אתה צריך כמויות הרבה יותר גבוהות של חלבון. בקיצור תגיע לכמות חלבון מאפקה ביצים וחזה עוף (שים תבלינים ולימון והרבה) עדיף מעל 200 גרם חלבון וישאר לך 500-700 קלוריות לאכול מאוכל שטעים לך. |
u need more more more fatttttt
more : http://www.english4u.co.il/image/use...jpg?id=3355380 add 1-2 Vegetables every meal and 4-6 fish oil capsules and 20-30 grams of nuts i believe that will help u alottttt |
תפריט בלי שומן ,רק חלבון ברור למה אתה מתוסכל..הייתי בדל קצת יותר מחודש וגם הייתי מבואס,לי אישית קשה בלי פחמימות...
תחשוב אבל על התוצאה,אחרי זה תסתכל במראה ותחייך,ותידע שכל החרא שעברת היה שווה את זה יהיה בסדר אל תישבר,במצב הכי גרועה תיהיה 2 אחוז שומן יותר ,לא סוף העולם |
עם תפריט כזה פלא שאתה לא מאושפז בבית חולים לחולי נפש..
אפשר באמת להשתגע.. |
עדין אני לא מבין למה לעשות כזה תפריט
זה לא יתן אפקט שונה מדל או מחיטוב אחר |
אני גם בחיטוב של פחממות אבל אני אוכל הרבה שומן איכותי!
זו טעות לא לאכול שומן ולא לצרוך שמן (זית) בגלל שאתה לא צורך פחממות הגוף זקוק לשומן.... כמו"כ על מנת לשרוף יותר שומן אתה זקוק לאכול יותר שומן אחרת הגוף נכנס למגננה! ומה עם ירקות??? בדיאטה הזאת מותר פחממות מירקות! |
שומן שומן שומן..אתה חייב שומן כדי שהגוף יקלוט את החלבון !!!!!!!
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:56. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ