![]() |
עזרה למתחיל
שלום
נרשמתי לחדר כושר לפני יומיים בנו לי תוכנית אימונים לחודש שהגוף יתרגל(אני מלא) 1.82 90 קילו אבל של שומן. בכל מקרה המליצו לי על אבקה של חלבון ועוד משהו של הרזיה האם אני באמת נחוץ לדברים האלה? ואם כן יש מוצר שאתם ממליצים עליו? אשמח לתגובות תודה |
בתור התחלה..עדיף לך לשנות את התזונה...אחרי בערך חודשים שלוש שתתחיל להיות יותר רציני והמשקלים יהיו בהתאם..אתה יכול לשלב..
אבל אין דבר יותר טוב מתזונה נכונה |
אז כרגע לא לגעת באבקה?
רק לאכול נכון ולהמשיך תספורט |
זאת רק דעתי...
תרגיל את עצמך לחיים נכונים...שהגוף יתרגל לעבודה שהוא מתחיל לעשות ספורט שהוא מתחיל לאבד שומן...ואז ברגע שתהיה רציני תתחיל לעבור לתוספים... ושוב זאת דעתי |
מי המליץ לך?
יש לך בעיה לצרוך את החלבון מאוכל מוצק? |
הבנתי שצריך 140 גרם פחמימות בגלל משקלי(90) ואין את זה ביוגורטים וכאלה
|
יוגרט זה חלבון לא פחמימה תקרא מאמרים ותבנה לך תפריט תזונה תראה אם אתה מצליח להגיע בתפריט לכמות חלבון שמספיקה לצרכים שלך ואז תדע אם לצרוך גם תוספים
|
|
אז אני יקח לי חודש חודשיים לעשות רק ספורט ולאכול דברים בריאים
ורק אז שהגוף יתרגל להתחיל בתוספים? |
ההמלצה שלי:
תשאל אנשים.... תקרא מאמרים.... תקרא שאלות ותשובות בפורום... תבין איך אנטונומיה של גוף האדם עובד באופן בסיסי.... ואחרי חודשיים - שלוש , אתה כבר לבד תבין מה צריך לאכול איך ומתי |
ציטוט:
אלו הערכים התזונתיים שאתה מקבל מכף הגשה של אבקה. אתה יכול לקבל את -כמעט- אותם הערכים ממזון אחר, אני אומר כמעט כי באבקה היחס חלבון:פחממה:שומן, הוא באופן ברור לטובת החלבון. זאת אומרת, אבקה אתה לוקח רק בשביל הנוחות והזמינות שבה, ויש אבקות שמכילות גם חומצות אמינו. אם יש לך כח לשבת לאכול קופסאת טונה במים אחרי אימון ... תהנה אחי, אבל אם אתה מעדיף לקחת סקופ חלבון בטעם וניל ... :jockey: |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:59. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ