![]() |
שאלה בקשר לאימונים.
האימונים לוקחים יותר מידי זמן (שעה וחצי, אחרי חלוקה).
הבנתי שאימון לא צריך לקחת יותר משעה. דוגמא לאימון b: גב - 4 תרגילים (12 סטים). יד אחורית - 3 תרגילים (9 סטים). רגליים - 2 תרגילים (6 סטים). דוגמא לאימון a: יד אחורית - 2 - 3 תרגילים (6 - 9 סטים). חזה - 3 תרגילים (9 סטים). כתפיים 3 תרגילים (9 סטים) יוצא בכללי בכל אימון 25 ~ 28 סטים. זמן מנוחה: דקה ~ 2 דקות. אני מאמין שבגלל זה האימון לוקח הרבה זמן. יש הצעות לשיפורים? תודה. |
תלוי הרבה איזה אימון.
קח כמה זמן שבאלך אתה לא עושה משהו אני רואה שמצריך מנוחות קצרות עבודה מהירה בתכונית שך. |
אז זה לא משנה בעצם כמה זמן זה לוקח?
**תיקון לאימון a: יד קדמית - 2 - 3 תרגילים (6 - 9 סטים). חזה - 3 תרגילים (9 סטים). כתפיים 3 תרגילים (9 סטים) |
תקצר את המנוחות מסט לסט מ2 דקות לדקה אחת ותראה הבדל...
נ.ב. ואל תיהיה מאלה שכל הזמן מדברים בחדר כושר, תעמוד עם סטופר ותיהיה מרובע בזה! |
תקצר את המנוחה בין הסטים, אם אתה לא בטווח של 5 חזרות, דקה דקה וחצי יספיקו
|
למה כל השרירים בגוף שלך מקבלים יותר סטים ותרגילים מהרגליים שהם השריר הכי גדול בגוף שלך :/
|
רגלייםם..באמת למה השרירים האלה מקבלים תמיד אצל הרבה חבר'ה הכי פחות התייחסות..תאמין לי לא תרצה להיות מישהו ברוחב 2 מטר עם יד 50 ורגליים של הדרדסים..
|
ציטוט:
|
ציטוט:
No Pain No Gain |
תעשה סופר סטים.... יקצר לך את האימון פלאים
|
סבבה, אני אנסה לקצר את הזמן מנוחה לדקה.
ובקשר לרגליים.. חחח נכון שיש פחות תרגילים. אבל תמיד אחד מהתרגילים זה squat והשני פשיטת רגליים/כפיפה/LEG PRESS במכונה, אני מגוון בתרגילים. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:56. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ