![]() |
בלוטת התריס - אימונים תזונה וכל המסביב
לפני כמה ימים עשיתי בדיקות דם שגריתית בעיקר בגלל תקופה מאוד ארוכה של עייפות ,חולשה, אי ריכוז ,אי התקדמות באימונים , והכי מוזר שאני תמיד לא רעב ((בתקופה של המסה זה נדיר, ובכלל אני תמיד רעב))
בקיצור, התקשרה אליי הרופאה ואמרה לי שיש לי בעיה לא קטנה בבלוטת התריס, הנורמל בבדיקה הזו אמור להיות 4 אצלי זה 10 , התקחלתי לקחת כדורים אבל אני לא מצליח לאכול ולהתאמן כמו שצריך. אז בגדול אני רוצה לדעת אם למישהו יש מושג על הדבר הזה ואם בעייתי להתאמן , ואם נפתרים מזה מתישהו...קיצר כל מידע יעזור.. |
יש לי חבר עם משהו דומה ,הוא לוקח כדורים ומתאמן ..
בכל מקרה אבל תפנה לרופא מומחה |
אוקיי אבל יש מושג עד כמה זה פוגע בהשגים באותה תקופה שסובלים מזה?
האמת קראתי קצת ברשת אבל אני לא ממש הבנתי לאיזה בעיה להתאים את עצמי אני רק יודע שבבדיקת דם בקטע של בלוטת התריס יצא 10..ולא בקטע טוב.. |
אני לא 100 אחוז בקיע בזה, אבל tsh יכול להיות מדד לפעילות t3\t4, ומכאן חילוף החומרים שלך.
מה שיכול להיות זה שיהיה לך חילוף חומרים איטי או מהיר...כלומר אכילה מרובה\מופחת תפטור חקית תבעיה של עלייה במשקל...התרופות גם כן פותרות את זה במן לקיחתן |
אני לא עולה במשקל ולא יורד, התחלתי עכשיו שוב מסה אז עדיין אני לא יכול להגיד אם יש לי בעיה לעלות במשקל..
מה שכן במסה הקודמת נתקעתי תקופה ארוכה באותו משקל אכלתי קרוב ל5000 קלוריות ובקושי עליתי, עכשיו אני מבין שבלוטת התריס בעצם היא זו שעשתה את הבעיות.. גם במשקלי עבודה היתה לי בעיה לעלות, הייתי חלש והרגשתי זה, והייתי משתגע כי אני לא בחור קטן, והמשקלים שלי היו קטנים יחסית לגודל... יאללה..עכשיו הכל ברור, מתחיל בטיפול תרופתי ומקווה לסיים עם זה בקרוב. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 12:48. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ