![]() |
חייב עזרה דחוף, המצב לא משהו (גובה 1.83, משקל 129)
שלום!
אני בן 18, שוקל 129 קילו, תעגלו ל130.. והגובה שלי הוא 1.83.. כן כן, בכלל לא משהו. הייתי רוצה כל טיפ שלכם לגבי הורדה. ביינתים מפוסטים שקראתי ראיתי שאני צריך ללכת לדיאטנית, אבל לא יהיה לי אפשרות בזמן הקרוב, וכבר ממחר הייתי רוצה להתחיל עם איזה שהוא תפריט, גם הייתי רוצה לקבל עזרה לגבי סוג הספורט שעליי לעשות. תודה לכל מי שיוכל לעזור. נ.ב. אם הפורום לא מתאים, בבקשה להעביר, לא ידעתי לאן זה יותר מתאים. שבוע טוב! |
פאק. בכאל אופן,יש לך אפשרות ללכת למכון כושר? תתחיל לעשות 5 פעמים בשבוע אירובי.
לגבי התפריט-אף אחד לא יבנה לך. בעיקרון אתה צריך לבדוק את ה bmr שלך-כמה אתה מוציא במנוחה. נגיד יצא לך 2500 אז כל שבוע תוריד 500 קלוריות. לגבי החלבון תעשה משקל כפול 2.5. בחיטוב אל תתקמצן בחלבון תכניס כמה שיותר. לגבי פחמימות הבאנתי שאפשר להכניס אפילו 300 בחיטוב {תקנו אותי אם אני טועה}. שומן תעשה משקל גוף כפול 1.בהצלחה. |
תקרא את המדריך לחיטוב שבאתר
|
ציטוט:
באירובי אתה מתכוון לריצות? כי זה בכיף אני יעשה (למרות הכושר המעפן שלי), איך אני יודע כמה לרוץ? Amshikashvili לא מצאתי את המדריך שאמרת לי, אשמח אם תביא לי לינק. תודה שבחרתם לעזור.. |
אירובי זה מה שקשה בדיטות!
לך למדריך שיעשה לך תוכנית אירובי לפחות 5ימים ואם לא 6 ימים בשבוע היתי משלב משקולות תרגילים חופשיים! |
אם הייתי מנחש ,במקרה ואתה לא אוכל ממש הרבה, הייתי אומר שנפל לך החילוף חומרים..
בגלל זה תתחיל לבצע פעילות גופנים אירובי\משקולות או ביחד ,החילוף חומרים יעלה ואז תיהיה ירידה במשקל |
|
ציטוט:
100 ואפילו קצת פחות יספיקו לו.. |
ואז הוא יגיע לערכים מיותר מידי פחמימה, אז מה זה שווה?
|
ציטוט:
התאוששות |
על 130קילו,מסת השריר שלו שואפת ל0?:confused:
וחלבון זה לא רק לבניית שריר |
ציטוט:
|
התאוששות השריר חלבון זה הגורם.
כל מתאמן צריך להגדיל את רמת החלבון שהוא אוכל לא משנה אם זה אירובי או אימון משקולות. |
אני לא אוכל כל כך הרבה לדעתי (יש לי נטייה להשמנה, או חילוף חומרים איטי),
אחרי שקראתי את המדריך שהובא לי למעלה, החלטתי להוריד את הכמות אוכל שלי בחצי, להתמקד יותר בחלבונים (עוף ודגים לא?) ולהתחיל לרוץ לפחות 3 פעמים בשבוע 40 דקות כל פעם. (אולי אני ארשם בעוד כמה חודשים למכון כושר, אבל עד אז, ריצות). נשמע טוב? |
זה ימאס עליך מהר מאוד ...
רשם עכשיו לחד''כ זה הבריאות שך.. |
כמו שאמרתי למעלה, יש לי בעיה כספית עכשיו, אני חוסך כל שקל לצבא ולשירות.
עריכה: למה ימאס? אם אני יראה התקדמות (אפילו מזערית) בכמה שבועות הקרובים, תאמין לי שאני ימשיך ויהנה מהספורט. |
למה צריך לחסוך כסף לצבא?
|
כן, רק על כמה קלוריות אתה מתכוון להיות?
|
בקשר לקלוריות אין לי מושג, אני מתכנן לקבוע לי תור לדיאטנית אבל עד אחרי שבועות אין תורות, וגם אחר כך יהיה קשה לקבוע תור בגלל שהכל תפוס, ביררתי היום, בקיצור יש לי איזה שלוש שבועות ככה עד שאני יכנס לדיאטנית.
|
ציטוט:
תקבל קצת את המושג לגבי אימון כושר . כבר אחרי חודש אם תקפיד ותשקיע תוכל לראות תוצאות ללא דיאטנית והכל בזכות עצמך. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 16:01. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ