![]() |
חשוב | העלת מחירים !!!
בהרבה פורומים בחול פרסמו כתבות על כך שמחירי תוספים למינהם יעלו ב10-20 אחוזים... :eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:
דיימטייז כ 7% אולטימייט כ 20% ביאסאן כ 5% סיינטראקס כ 15% אופטימום כ 10% מקווה בשביל כולנו ששמועות אלו יהו שקריים ולא נצטרך לשלם עוד 50-100 שח נוספים על מוצרים שגם ככה יקרים מאוד בארץ... |
זה פשוט מדהים עד כמה שהמוצרים בחו"ל זולים יותר מבארץ... המחירים פה פי 2-3 לכל מוצר
כאילו כמה כבר עולה לשלוח את זה לישראל... בסוף נזמין הכל מחו"ל וזהו... |
העיקר הבשר זול... דחוף כמו מנייק 400 גרם של חזה עוף !
|
בסוף באמת נעבור לגמרי לאוכל "אמיתי" עם המחירים האלה
|
ציטוט:
|
ציטוט:
מה זה או שאתה אוכל מזון רגיל , או רק אבקה? איזה פיגור. |
ציטוט:
|
ציטוט:
חיפשתי איך לשלוח לך טלפון בפרטי כדי שנסגור סוף סוף את העניינים ביניינו, אבל לא מצאתי, אז אתה מוזמן לשלוח לי את שלח, נראה מה הבעיה שלך איתי :cool: אם צריך נפתור את זה כמו גברים, ולא כמו כוסיות שיודעות רק לרשום שטויות בפורומים |
ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וואלק אחי מה לעשות ככה זה כשעושים מאסה אחרי 3 שנים של צבא d: למה פרטי? קח בכיף 0548304525 אשדוד בכיף שיהיה |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
http://blog.tapuz.co.il/rodefet/imag...AB21314%7D.jpg |
איזה גברים ואיזה גנגסטרים יש פה בפורום, אני מפחד רק מזה שרואים לי תכינוי יאללה ,אל תהרגו אותי :eek::eek::eek::eek:
ומה גוש שומן באיגור בדיוק? הבן אדם ניראה אחלה והוא מטר 96 ,כמעט 110 קילו,לא הייתי מציע לך לשחק אותה גבר עליו... |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח................ וואלק דבר עם dckur אני בחור טוב הוא דיבר איתי בפלא אתמול. סידרנו תעיניינים בינינו!
|
היה מכות דרך הטלפון?! :o חחח
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:01. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ