![]() |
מדדתי את עצמי הקף יד וכול זה סתכלו תגידו איך
מחר תמונות גם
אז ככה יד ימין ושמול כול אחת 33.5 הקיף חזה ינו מיסביב זה 92 גובה 1.67 משקל 66 אחוזי שומן 14.7 תגידו לפי התאור הזה זה מתאים לשנתיים שאני מיתאמן חח כי אני מרגיש מזה דפוק שזה מה שיצא מימני בשנתיים דרך אגב זה ממש הרבה 14 אחוזי שומן? |
חלש, חלש מאוד...
14% זה לא הרבה. תתחיל לשמור על תזונה אחי! |
כמה בערך הקיף היד שלך היה אחרי שנה וחצי
|
אתה מודד ת'היקף עם לעשות שריר או בלי לעשות??
|
אם אבל ביום בלי אימון ינו אני עושה יום אימון יו לא אז ביום שלא היתאמנתי
|
איך מודדים היקף חזה??
|
ציטוט:
חזה+גב 33.5 היקף יד אחרי שנתיים של אימונים? חלש לאללה גבר תתחיל לעבוד כמו שצריך קרא מאמרים וכד'... |
אבל לא יודע חשבתי על זה יש מצב שזה ביגלל מיבנה גוף נגיד דמבלים אני מרים כול יד 14 קילו
|
אני מתאמן שנה ויש לי 39 אבל עזוב אני סתם מגודל...
אני מרמי בדמבלים 19 כל צד :p 6-8 חזרות בעמידה |
כל אחד והגנטיקה שלו אולי הוא התחיל עם הרבה פחות ממה שעכשיו,עזוב היקפים עדיף תראה איך זה נראה...
|
ציטוט:
|
33 זה בכלל בכלל לא רע ל167...
|
ציטוט:
|
ציטוט:
:p אני בן החזקים בנוער.. בלי לתלהב |
אני מתאמן עוד מעט חצי שנה אבל היו הפסקות אז כניראה ירדו לי השרירים ויש לי 27 זה קטן מאוד
|
ציטוט:
הגנטיקה שלי יחסית דומה אני מגיב לאימונים טוב ואני עולה במשקל אבל אני אקטומורפ ואני 180 אז קשההההה......... |
ציטוט:
|
ציטוט:
כמה יש עוד 10 חודשים ? אני כרגע 33, אני צריך עוד 7 ס"מ אני בסה"כ צריך 0.7 סנטימטר כל חודש, ואני מסודר. אני יעשה כל מה שאני יכול וגם בקרוב אני קונה אבקת חלבון בשביל ספיגה יותר מהירה של החלבון.. |
פסיכופט...תצא כבר מהסרט שלך! לא גודלים בצורה כזאת כמו שאתה חושב...לא עם תזונה נכונה ולא נעליים...ואני בספק גם אם תגיע ל40 אפילו עם סטרואידים.
פשוט תבטל את מצב הטייס האוטומטי ותנחית את החללית שלך בכדור הארץ.... |
אין חשיבות לספיגת החלבון (אלא אם אתה צם מעל 15 שעות)
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 11:10. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ