![]() |
במבה רבותיי במבה
ממ אני אישית מכור לזה מה שהופך את נושא החיטוב לבעייתי:boxing:
בכול אופן אני מעוניין לדעת אם 550 הקלוריות האלו ישבשו לי את המטרה גם בהנחה ואני לא עובר את מאזן הקולוריות הימוי שלי :bot: חוץ מזה הצלחתי להיגמל מקולה ולכן הבמבה עדיין בתפריט:sbb2: במבה זה הצייט היומי שלי מה אתכם? |
ציטוט:
זה חלק מהתפריט נ.ב. וזה דבילי |
איך הצלחת להיגמל מקולה ולאכול במבה???, במבה וקולה קרה זה בא ביחד!, זה כמו לזיין בלי לגמור..זה כמו לחרבן בלי נייר טואלט...זה כמו להפליץ מתחת לשמיכה בלי להכניס ת'ראש פנימה לבדוק מה הולך שם...חחחחחח' טוב חלאס הבנת ת'רעיון.
|
גם אני מכורררר לבמבה אחי..!! אני ממש אבל ממש מכור..
שמע תרד לחבילות קטנות..זה איזה 110 120 קלוריות..במקום 500+ זה כבר צעד קדימה חח |
ציטוט:
עדיף שהקלוריות האלה ילכו על משהו חיוני, במיוחד שאתה מנסה לא לעבור את המאזן הקלורי שלך ובמיוחד בחיטוב. |
מה אתה עושה צחוק?
בחיטוב אני לא עושה צי'ט אפילו עם דבר בגודל של סומסום! או שמשקיעים עד הסוף או שלא משקיעים בכלל... |
ציטוט:
במבה ושוקולד גם חזק! ---------------------------------------- לא הייתי עושה את זה על בסיס יומי.(בחיטוב בכלל) אבל אני, זה אני. ואתה זה אתה......:boxing: בהצלחה בחיטוב:sbb2: |
שמנים :wiggle:
|
0 כולוסטרול בבמבה, דיי מעפן אם תשאלו אותי , עוד 10 שנה כולסטרול יהיה בתוספי מזון מרוב שמעיפים אותו מהכל (להזכירכם אכילת כולסטרול לא מזיקה זה ניפוח של התקשורת , כולסטרול רע נגרם בעיקת מחוס פעילות ושומן טרנס\שומן מטוגן)
בכל אופן אני מת על זה זה טעים יש בזה 16 גרם חלבון שומן איכותי פחמימות כל זה |
ציטוט:
את כל זה אני שם בקערה! אתה שם ביסלי במבה תפוציפס שוקולדים ..מה שיש בבית אתה שם.. יושב מול הטלוויזיה..או מול המחשב..ומתפנק אה לא קרה?אל תגיד שלא קרה לךך! |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 19:15. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ