![]() |
עזרה|בנית תוכנית אימונים חדשה כדורגלן
תשמעו אני מתאמן כבר שבועים בתוכנית ab שמאמנת בנתה לי והיא לא טובה פירסמתי אותה פה וקיבלתי תגובות לא טובות
הבעיה שם שיש יותר מידי תרגילים והרבה מכונות והרבה סטים וגם החלוקה לא טובה שזה אומר a גב חזה כתפים b רגלים יד אחורית יד קדמית בטן, עכשיו אני חייב לשנות כי אני בפגרה 3 חודשים ואני חייב לחזור חזק המטרה שלי היא קצת נפח וקצת עיצוב וגם להשיתפר בפיזיות למרות שיש לי פה ושם עודף משקל במקומות לא רצוים שמעתי רבות על תוכנית ss אבל אני כרגע לא מעונין בה הינה התוכנית שלי a בנץ פרס 4x8 לחיצת חזה מכשיר 4x10] פרפר במכונה 3x15 כתפיים: הנפות ידיים לצדדים משקולות 3x15 לחיצה עם משוקלות 4x10 לחיצה במכונה 4x10 גב: פולי עליון באחיזה רחבה לעורף 3x15 חתירה בישיבה חופשית 4x10 מתח 4x10 פשיטת גב ידיים למעלה 3x15 b יד קידמית כיפות מרפק בישיבה w פריצ'ר 4x10 כפיפות מרפקים לסרוגין 4x12 כל יד יד אחורית: פשיטת מרפק ביד אחת 4x10 פשיטת מרפקיםw בכבל מלמעלה 3x15 מקבילים באחיזה צרה 3xmax _ללא עזרה בטן: כפיפות בטן 3x30 סיבובי מותנים 2x20 בעצם זה כל התוכנית הגרועה אשמחח עם תעזרוו לי לשנות אותה מה להוסיף מה להוריד ויש לציין כי אצלי בחדר כושר יש בסקוואט שנקרא סמית משין עם מין כלוב כזה ויש גם דדליפט אשמח לתשובות |
עזוב אותך גרועה לא גרועה, כל זה (במיוחד אם אתה לא בילדר מקצוען) זה דאגות של מתחילים, תשקיע ותזיע כמו מטורף במכון ובמגרש בלי לעשות חשבון (אתה אפילו יכול רוב הזמן לאלתר ולהתאמן לפי הרגשה, לא לפי תכנית קבועה ופרוסה לאורך זמן) ויהיה בסדר, עזוב אותך קטנות. השקעה ונסיון, אלה הם שמות המשחק.
|
בסדר אבל יש פה יותר מידי סטים חלוקה לא טובה צריך לסדר זה יפגע לי בצמיחה
|
ציטוט:
מה אתה מציע? |
אפשר תשובה?
|
?<????????
|
בחיאת למה אף אחד לא יכול לעזור?
|
קיצור תנעלו אף אחד פה לא עוזר אז סתם מיותר האשכול
|
למה אין רגלים?
|
שחכתי לכתוב הרגלים זה ככה
כפיפת ברכיים 3x30 פשיטת רגלים 3x30 תאומים 4x20 מקריבים אחורה 3x20 מקריבים קדימה 3x20 |
מצטרף לקובה- בתור כדורגלן- רגליים הן החלק הכי חשוב והן לא אצלך בתוכנית
|
רשמתי תיסתכל הודעה אחת לפני התגובה שלך
|
אז הכול תקין
בהצלחה |
אבל צריך לשנות את התוכנית את החלוקה ואת הסטים ואת תרגילים יש יש עומס לא ככה?
|
אתה שחקן כדורגל , עיקר הכוח שלך זה רגלים ואתה לא מכניס לתוכנית שלך תרגילים לרגלים?
|
ותעבור מכון או תמצא קומבינה לעשות סקואט
זה שאין כלוב זה לא תירוץ אני התאמנתי בחדר כושר בלי כלוב שמתי תמוט על מקבילים והגעתי ל150 קילו סקואט שם |
חכתי לכתוב הרגלים זה ככה
כפיפת ברכיים 3x30 פשיטת רגלים 3x30 תאומים 4x20 מקריבים אחורה 3x20 מקריבים קדימה 3x20 איך אני יכול לשנות את התוכנית אני מתאמן חודשים ולא רואה שינוי |
אם אתה רוצה לקרוע את ההמסטרינג תתאמן איך שאתה מתאמן
אם אתה לא רוצה, אז תעשה סקוואט חופשי ודדליפט חבל על הזמן ועל התירוצים שאין לך איפה לעשות, תעבור מכון |
אין אפילו תרגיל רגליים אחד מאוזן הכל מבודד בצורה די רעה, חייב תרגילים רב מפרקיים
מכונה להרחקת ירכיים זאת המכונה הכי מפגרת שהומצאה, המאסה המעורבת שם(gluteus medius/minimus) כ"כ זניחה שזה פשע לתת לגבר להתקרב למכונה הזאת, ולצורך העניין לכל גבר/אישה בריאים |
קיצר זרוק תתוכנית לפח
התוכנית שלך צריך שיהיה בה: לחיצת חזה לחיצת כתף בעמידה עם מוט סקואט דדליפט מתח בתוספת משקל\חתירה אלה התרגילים הבסיסים שצריך ליהיות לך |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:54. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ