![]() |
פחד מהחיטוב
אני מתאמן כבר קרוב לשנתיים.נכון להיום נמצא בss ומעוניין להמשיך בתוכנית!
בסוף החודש אני מתחיל תקופת חיטוב זה פעם ראשונה מאז שהתחלתי להתאמן. היו כבר מספר תקופות שרציתי להיכנס לחיטוב אך דחיתי את העניין מהפחד של לאבד מאסה! מאז שהתחלתי להתאמן עליתי ב22 קילו בקירוב,עלייה לא נקייה! מה ההמלצות לביצוע תקופת חיטוב אידאלית?האם דיאטה נטולת פחמימות תעשה את העבודה או שעלי גם להוסיף אימוני אירובי? אשמח לתגובות,תודה! |
קודם כל, אל תתעסק בכמה משקל גוף העלת, תבדוק כמה משקל הוספת למוט.
בחיטוב אתה צריך לשמור על משקלי העבודה, אירובי כדאי. מה שחשוב להיות על כמות חלבון גבוהה, ומאזן קלורי שלילי - זה יעשה את העבודה. |
טיפ שיעזור לך פחו,להיות פראנויד:
אל תשיקול את עצמך כל שבוע\חודש(אני אפילו לא שקלתי את עצמי פעם אחת מאז שהתחלתי את החיטוב) זה פשוט יגרום לך להרגיש חרא כל פעם שאתה יורד... פשוט תלך לפי איך שאתה ניראה It's not ur weight that matters, It's how u look in that weight. |
ציטוט:
אבל תודה, בגלל שאני עושה ss,איפה כדאי להוסיף את האירובי?בסוף כל אימון?או בימים שאני לא מתאמן? ואיפה אני מכניס את הפחמימות במהלך היום?(אם בכלל) |
יום ss
יום אירובי יום ss יום אירובי יום אירובי יום ss מנוחה |
אני לא חושב שss טוב בזמן חיטוב.. זאת תוכנית מאוד עצימה.. וצריך הרבה קלוריות ומיתקדמים בה מהר.. אתה פשוט תיפצה עם תמשיך ככה.. תעבור בחיטוב לאיזה פיצול.. Abc או משהו בסיגנון.. על תמשיך ss לפי דעתי.. תחזור אליה אחרי החיטוב.. במאסה הבאה בע"ה
|
ציטוט:
ברור שאני לא יעשה אותה באותה מתכונת שעשיתי אותה עד עכשיו,התכנון הוא להישאר על אותם משקלים,ולנסות לשמר אותם ופשוט לא לרדת במשקלים שאני מרים. אני לא רואה את היתרון של לעבור לתוכנית פיצולים..בכל מקרה המטרה שלי היא כניסה לגירעון קלורי,אבל אתה מוזמן להסביר את הטענה! |
:):):):) מי עושה ss בחיטוב יא ליצן!
|
ציטוט:
ואיזה אלטרנטיבות אתה מציע?? ולמה?!?! וואלה יופי,אני ליצן,אבל למה? |
כי ישך קובע על הראש חהה חהה חוו חוו
כי בss עולים במשקלים בתרגילים דבר שלא ייתכן בחיטוב ss זאתי תוכנית למאסה כביכול ישלך מלא לוגים בפורום אימוני כוח שהבעלי בתיים מבצעים חיטוב תסתכל איך זה הולך אצלם שאל אותם שאלות |
עברית קשה שפה?? קובע???
אז אתה סתם מכריז על זה שאני ליצן בלי שום בסיס לעניין..אמרתי שאני לא יעלה וישמור על אותם משקלים קיצר נראה לי אתה יכול לקחת את ה"קובע" שלך ושים אותה בגאווה על הראש,אתה שומר פה על הליצנות בכבוד! |
ציטוט:
עושים את אותם תרגילים מבלי להוסיף או להוריד משקלים אלא להישאר על אותו משקל - שהיית בו עד עכשיו, ולהישאר בסוף יום על מאזן קלוריות שלילי (ושיהיה בתפריט המון חלבון!). |
ציטוט:
זה תוכנית אימונים עם תרגילים מורכבים. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 14:49. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ