![]() |
חחח.. מכבי חיפה ריסקה את הפועל ת"א 4-0
חחחחחח לא יאומן...
מכבי חיפה היא הקבוצה הכי לא מאוזנת שיש, שום עמוד שידרה ושום יציבות... אני שמח מאוד :) צהוב עולה ! |
איזה בעאסה, רק בגלל הפועל הזאת נפלתי בווינר, אבל מצד שני אני שמח כי עכשיו בית"ר 99% לוקחת את האליפות!
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אני לא בטוח שהם הולכים להפגיז מול ההגנה הכי טובה בליגה... נחייה ונראה, מקווה לטוב =) |
משחק הבא חיפה יכולה להגיע ולהפסיד בקלות, כמו שסיקס אמר, חיפה הקבוצה הכי לא קשורה ומאוזנת שיש.
מצד שני, לא נשאר לה כלום חוץ מהליגה וגביע המדינה ויש עכשיו פגרה של שבועיים, אז חיפה תחזור ובגדול. אם היא תנצח את מכבי הדרך לאירופה לא רחוקה :) יאללה חיפה! איזה שערים מדהימים של דירסאו ורפאלוב.. השער הראשון של חיפה בבעיטה חופשית 3> |
סיקס אתה הולך למשחק ?
אני בא אם חבר שלי הוא אוהד מכבי תל אביב אני מכבי חיפה :):):):) אני בעד מכבי חיפה אבל אליפות השנה לא תהיה אז מעדיף את מכבי תל אביב |
ציטוט:
|
משחק ענק!
|
בונא סיקס פאק אחי סחטיין על החתימה אתה נראה רוצח אחי
|
טוב לבית"ר, טוב לבית"ר...!
|
ציטוט:
בחיים אבל בחיים אל תגיד אני מעדיף את מכבי תל אביב לא בייתר ולא מקבי תל אביב רק שהפועל יקחו ולגבי המשחק אתמול לא התרשמתי כול כך ממכבי חיפה,אל תשכחו שהפועל גם החטיאה פנדל דבר שיכל אולי לשנות את כול המשחק התוצאה מראה 4-0 אבל המשחק ממש לא היה ככה ולגבי מכבי תל אביב אמן אמןן נדפוק אותם שבוע הבא גם הם לא מי יודע מה משחקים כדורגל עם כול הכבוד ל20 משחקים בלי הפסד היא סתם קבוצה מעפנה |
כן מכבי ת'א מבוססת על מזל והגנה מאשר התקפה.
כל המשחקים שלה היא בקושי מנצחת 1-0 או תיקו מסריח. חיפה במחזור הבא תשבור את הרצף ה"מדהים" שלהם ותפרק אותם לגורמים :) וחיפה שיחקה מצוין, וחלק מהמשחק זה "מה היה יכול לקרות" אם הוא היה מבקיע. אותו דבר קרה בטדי ברגע שאנדרסון הורחק. בכל מקרה, אני מאמין שחיפה תחזור לעצמה ותראה לכולם שהיא ראויה לחזור לצמרת ~ |
ב 2 בלילה חזרתי מהמשחק אחרי שזיינו תאדומים מכות מחוץ למגרש
ולכל האלה שמדברים על חיפה קבוצה לא מאוזנת וכל החרטה הזאת להזכיר לכם שהיא לקחה 3 אליפויות ברצף עם הפרש של 20 נקודות ועם המאזן הכי טוב ולכל אוהדי מכבי גם בקרית אליעזר אכלתם מכות ומקווה שגם בבלומפילד תקבלו מכות ולכל אוהדי הפועל לא נורא הכנות לדרבי אוהדים אשכנזים ההפועל האלה תאמינו לי ואללה הייתי חייב להגיד את זה Ga-02 :d |
איזה מכוער מה אתה מתלהב שאתה רב מכות בגלל קבוצות כדורגל במקומך הייתי בוכה
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
חחח גם אם נגיד אתה לא תבין לעולם |
ציטוט:
למה לא להגיד אני אוהד מכבי חיפםה שרוף הולך למשחקים וכו ו דבר ראשון אנ י מעדיף את מכבי חיפה אבל הם השנה לא יקחו אז רוצה מכבי תל אביב |
כן גמני רוצה את מכבי למרות שלא הכי מגיע לה.
אם כבר זה בית'ר, כמה שזה מעצבן לראות אותה לוקחת, היא תיקח אחרי כמה שנים טובות. אבל שנה הבאה חיפה תחזור לליגה ותחסל את כולם והיריבה הממשית היחידה תיהיה בית'ר. אני מצפה לזה :) |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:32. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ