![]() |
fbw למי שלא בטוח אם עושה נכון
טוב שיש אותכם ליועץ קצת הכוונה והרבה דעות אני בכל אופן לקחתי לתשומת לבי את המלצה האחרונה כאשר בקשתי הכוונה לתוכנית אימונים אך אני מבקש אכשיוו חוות דעת על תוכנית זו FBW שאני מבצע
טוב יום כן יום לא .ביום לא אני עושה אירובי על מכשיר אליפטי 30 עד 35 דקות לחיצת חזה בשכיבה 5 6-7 לחיצת חזה דמבל בשיפוע 30 מעלות 4 10-12 דבל קרוס (קבלים) 2 20-25 בייספס עם W בישיבה 5 10,8,6,6,6 בייספס מרפק על ברך בנפרד (ללא הפסקה) 5 12-10 בטן – במכשיר פולי עליון לפנים אחיזה רחבה 5 8-12 פולי עליון אחיזה תחתית 5 8-10 ידיים לצדדים בשכיבה על הבטן 30 מעלות 4 12-15 ארנולד פרס 5 12-8 ידיים לצדדים יחד (זרוע מכופף בודדות) 4 12-10 יד אחורית - יישור מרפקים לחיצה צרפתית - למצח 5 10-12 יד אחורית – יישור מרפקים מעל הראש בנפרד 4 10-12 אני בשלב שאני רוצה לחטב מקסימום :diractor: ההה הקיץ ברקע:helpsmilie: |
אין לי מה להגיד על התוכנית שלך זה תוכנית שאתה תיכנס לאימון יתר תוך יומיים יש לך 50 סטים באימון פשוט הכל גרוע זה התוכנית הכי גרועה שראיתי תקרא מאמרים ודחוף....
|
חחחחחחחחחחחח אוי ואבוי
|
טוב ובגלל ש"חחחחח" זה לא תגובה עוזרת ממש אז:
4 סטים לגדול 2 לקטן 4-5 אירובי בשבוע וסלאמתק |
תעשה 4 סטים לשריר גדול ו 2 לקטן.
שילוב טווחי חזרות של 8-10 ו 4-6 לשריר גדול, וטווחי חזרות של 8-10 ו 6-8 לקטן. תשתדל לעבוד עם תרגילים חד-מרפקיים. סדר מומלץ: רגליים, חזה, גב, כתפיים, ביספס, טריספס, בטן. מומלץ אירובי אחרי אנאירובי ולא ביום המנוחה. |
פשש עד כדי כך גרוע -האמת די נגמרתי מהתוכנית אך בראש חשבתי הנה אני בכיוון הנכון
תודה לכל המגיבים מומלץ אירובי אחרי אנאירובי ולא ביום המנוחה( ממ מומלץ אך לא בהכרח יש שינוי ניכר בין זה לזה לא?) |
ציטוט:
|
תקרא מה שכתבתי לgman
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אם אתה בחיטוב כמו שצריך אין מצב שאתה מסיים גם 20 סטים >:
התכנית שלך מכילה איזה 50+ סטים זה לא יוצא לך שעתיים+ אימוון ? תעשה מה שאמרו לך 4-5 לגדול 2-3 לקטן |
ציטוט:
אגב אפשרי ביותר לסיים 50 סטים בחיטוב , לא קל לא תמיד טוב אבל אפשרי פעם לא עשו את האירובי הזה ועשו מיליונ סטין שזה הכין אותם מצויין לתחרות |
חחחחחחחחחחחחחחחחח איזה תוכנית ואאא וואאאא איזה חיטוב?????? הכל עובד על כוח שריר
|
חחחח אני כבר רואה את הכותרות עוד כמה זמן בעיתון:" מתאמן התמוטט באמצע האימון, כנראה כתוצאה מאימון יתר, פירוק שריר מסיבי ועומס על הכבד( עמ' 4)"
|
תוכנית להתאבדות בטוחה:|
:):):):) זה מטורף.כמה זמן אימון זה יוצא:o? |
אתם לא יודעים מה אני עושה כשיש לי זמן :\
|
יש תוכנית fbw מעולה באתר של ישראלבודי....
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 06:02. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ