![]() |
שאלה בקשר לאימון - ab
טוב יש לי שאלה,
האם אפשר חד פעמי לעשות ככה : היום התאמנתי ב4 בצהריים ואפשר לא לישון כל הלילה וללכת להתאמן ב5 בבוקר? [החדר כושר שלי נפתח ב4 בבוקר] השאלה שלי , אם אפשר להתאמן אתמול ולא לישון בכלל וללכת לעשות עוד אימון? אין לי אפשרות אחרת,אני רוצה לשאול עד כמה נזק אם בכלל זה יכול לעשות אם אני יעשה את זה חד פעמי ? *התאמנתי היום ועכשיו קרוב ל12 ואני לא עייף בכלל, אני מרגיש שאני יכול להרים בכיף את המשקליםן שאני תמיד מרים, השאלה אם זה רק בראש שלי שאני יוכל להרים אותם? Ab תרגילים הכל חופשי עשיתי אתמול חזה,יד אחורית,רגליים מחר אני צריך לעשות כתפיים,גב,יד קדמית השאלה שלי , אם חד פעמי[באמת באמת חד פעמי] אני יעשה 2 אימון ברצף בלי לישון ומחר בשני אני דופק את השינה של החיים למעלה מ14 שעות זה לא יעשה נזק? אם נגיד אני יעשה 2 אימונים אז האימון מחר יהיה סתם כאילו לא עשיתי שום דבר? |
מה אתה דפוק? אתה שואל רציני? אתה עושה את זה בלי סיבה?
|
ציטוט:
בגלל הליל סדר. זה יכול לעשות איזשהו נזק לגוף? |
זה דבילי.לא מולמץ בכלל.עדיף שתוכל המון ותנוח.ו14 שעות שינה ממש לא יעזרו לך.
|
ציטוט:
מה עדיף לעשות את מה שאמרתי למעלה 2 אימונים ביום או לעשות תוכנית ab ככה ראשון - אימון שני - הפסקה שלישי-אימון רביעי-הפסקה חמישי - אימון שישי - אימון או ראשון - אימון שני - הפסקה שלישי-אימון רביעי-אימון חמישי-הפסקה שישי -אימון וזה יוצא 4 פעם בשבוע כמו שהייתי אמור מההתחלה מה עדיף לעשות עוד 6 שעות עוד אימון בלי שינה או כמו שכתבתי בהודעה הזאת למעלה? |
איך שנוח לך.אני אישית ממליץ לך על abxabxx
|
ציטוט:
אבל מחר שני יש לי בעיה, אז אפשר לעשות חד פעמי סדר כזה : ראשון - אימון שני - הפסקה שלישי-אימון רביעי-הפסקה חמישי - אימון שישי - אימון או ראשון - אימון שני - הפסקה שלישי-אימון רביעי-אימון חמישי-הפסקה שישי -אימון ? |
אפשר..שים לב שתיהיה לך מנוחה של 72 שעות לפחות.
|
סבבה תודה רבה איגור
שיהיה לך חג שמח . |
חג שמח איש..
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:25. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ