![]() |
יכול להיות שירדתי ארבעה אחוזי שומן בשבוע?
מדריך חדר הכושר מדד אותי פעמיים בהפרש של שבוע.
המדידה הראשונה- 19.9 המדידה השנייה 15.2 נכון שהתוכנית שלי היא קריעה (ארבע עשרה תרגילים ברצף ללא מנוחה +ספרינט ל400 מטר - הכול שלוש פעמים). ואני מקפיד על תזונה שמתאימה לחיטוב. ובכל זאת- ארבעה אחוזים בשבוע? יש דבר כזה?:confused: או שלהבא אני פשוט אבקש ממישהו אחר למדוד אותי? |
לדעתי העין בהנחה שלא משקרים לעצמך היא המדד הטוב ביותר. כל עוד בדקתי במשהו קביל כמו קליפר אבל צריך לדעת למדוד ממש טוב אז זה תוצאה די מדוייקת. אם זה על משקל כזה שאתה עומד חצי דקה ואז הוא זורק לך מסת גוף רזה , נוזלים......מניסיון לא מאמין בזה. יש דברים ליצנים כמו מלבן שאתה מחזיק מולך...........
תאורתית מה שציינת אפשרי אבל נדיר מאוד. מתי בכלל התחלת להתאמן? |
קודם כל תודה על התגובה.
מדדו לי בקליפר!! כעקרון התוצאה אמורה להיות מדוייקת אבל העלת נקודה חשןבה- העין . בעין נראה לי שכמעט ולא איבדתי. אני מתאמן שנה וקצת , מאסה ברציפות . זה החיטוב הראשון שלי. |
מה היה המשקל לפני והמשקל הנוכחי?
|
מדידה ראשונה-70.5
מדידה שנייה 68.5 |
זה נשמע על פניו קצת קיצוני- אבל כבר היו מקרים
|
אולי על dnp אבל זה מהזה לא הגיוני לא משנה מה תעשה
והמדריך שלך אדיוט ושקרן....תכנית מפגרת טוטאל |
זה לא הגיוני
אתה מודד בדברים לא מדויקים |
ההבדל של 4 אחוזים הוא מהותי מאוד... 15 זה בנאדם ממוצע ו20 זה שמנמן בהחלט לא הגיוני הפער הזה בשבוע. אל תסמוך על מכשירים / מדריכים. רק על העין ועל המראה.
|
לא ניראה הגיוני , וכן כמו שנאמר מדריך אידיאוט למה לעשות 400 מטר אם זה לא במטרת שיפור ביצועים?:confused:
|
ציטוט:
|
תן לי לנחש - מדדת את ה 19.2% לפני אימון מסויים, ואת ה 15.2% בסוף האימון?
קח לעצמך דעה אובייקטיבית יותר להבא: תמדוד את עצמך אחרי יום מנוחה ולפני אימון, ואף פעם אל תמדוד את עצמך אחרי אימון.. תחזור לעדכן בעוד שבועיים :) |
תודה.אני אעדכן
|
יכול להיות שלפני המדידה הראשונה אכלת משהו?
שתית? אם כן,זאת הסיבה. אסור לאכול/לשתות לפחות שעה לפני מדידת אחוז שומן. |
70.5 קילו, תוריד ממנו 4% מה קיבלת? 67.68
ואתה ירדת ל 68.5 כבר חסר לך איזה קילו כמעט ובנוסף אי אפשר להוריד שומן בלי נוזלים... אז 4 אחוז לא ירדת |
ציטוט:
גם עם dnp הוא לא היה יורד 4% שומן בשבוע<_< בכל מקרה ירדת בנוזלים תהיה רגוע |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:58. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ