![]() |
חדרי כושר באשדוד
ברשותו של הלאטח אני כותב מהיוזר שלו:
הועבר מהלוג של השלד למען דיון בנושא חדרי כושר באשדוד |
ציטוט:
|
ציטוט:
בקשתות זה סי קקלאב ניראה לי או משהו כזה |
בד'??__?? לא מכיר.כמה אתה משלם לחודש? X?x?x?
|
ציטוט:
למישהו חדש זה 20 שקל יותר בחודש ניראה לי |
זול :// נורמלי לפחות?
|
כן החדר כושר בסדר, יש כל מה שצריך...כמובן ליצנים לא חסר,אבל לא מתרגשים
איך הסואטסטאר? |
הוא מצויין.ממליץץ בחום.חדר כושר מרווח רצח.נרשמתי לשנתיים {כי אני מושפע} ומשלם 260.נשמע הרבה אבל זה שווה.חוץ מזה יש כסף x_x
|
רציתי להירשם בהתחלה , אבל בגלל שאני כניראה(בסוף אני לא יעשה עם כל הדיבורים) יעשה תקורס אני אולי יעבוד שם אז לא שווה לי להירשם...ואין אצלכם לפחות משנה..
אולי אני ירשם לגו אקטיב בסיטי, יש לי כמהחברים שם גם נמאס לי כל להתאמן לבד..מה גם בגלל הבריכה בקיץ, למרות שהיא לא משתווה לשל סואטסטאר |
גו אקטיב בסיטי זה חרא רצח אחי..לא יודע,ומי הולך לבריכה? לך לים s_s
|
ציטוט:
כניראה אתה צודק פה תכלס הפרייד לא רע בכלל ,פשוט טיפה רחוק מהבית מעצבן אחרי עבודה לבזבז שעה על נסיעות,אבל ניראה |
אני בסוואט סטאר ועובד שם במקרה 0_0
יש תחלופה של ציוד זה מה שחשוב, בניגוד להולמס פלייס בים שאני לא אמליץ לאף אחד להתקרב כי פשוט מגעיל שם, עדיף כבר להתאמן בחוף עם הכסף שהם לוקחים יש מצב שפגשתי את איגור, רוב הסיכויים שכן, איגור חפש מישהו שבראשון וחמישי תקוע בכלוב במרפסת עושה סקוואטים זה אני... |
ציטוט:
פתית מגעיל ומבחיל |
שמעתי שטמור להיפתח חדר כושר באשדוד, מישהו שמע?
|
הכי זול זה עוזיאל ויש שם כל מה שאתה צריך ויותר
|
בסיטי צריך להתפתח חדר כושר ממש בקרוב בבניין החדש ליד בנק אגוד, אמור להיות באותם טווחי מחירים ואפילו זול מהסוואט ומהחדר כושר בים, מה שכן לא תהיה שם בריכה... יותר מזה אני לא יודע
|
מי אישר לך את זה ?!?!? אני אתבע אותך עפ"י כל דין !
אפילו עצמות בבהונות לא ישארו לך כשאני אסיים איתך שלד מסריח !!@!$!! צה צה צה |
ציטוט:
|
נחש במקרה ראיתה בחור גבוה ? אין שם הרבה.יש אותי ועוד אחד שחור וזהו..
|
כן אני יודע מי אתה, דיברתי איתך נראה לי כשעשית חתירה בישיבה במרפסת אמרת לי שאתה רוצה לעשות קורס... לא זוכר אותי מדריך עם משקפיים
גם היום היית עם גופיה נכון? |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 08:57. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ