![]() |
|
פששש איזה יופי, תודה אחי
|
|
רק ככה אפשר לראות כמה הם יבשיםםםםם
|
התמונה השניה של ג'י סוף הדרך, דפק קוצים הבחור
|
וואו איזה תמונות ,כמה שאני מעריץ את הבנאדם הזה, עזבו אני הולך לשדרג את החתימה שליי..
|
אחלה תמונות, ראיתי אותם בפייסבוק שלו, אין מה להגיד על קאטלר חוץ ממודל להערצה..
ד"א בתמונה השנייה תראו איזה כרס gh יש לוולף פאק.. |
כרס עם קוביות הלוואי על כולנו ;)
|
זה עצוב.. הוא נראה בחודש שביעי
|
האמנם
ציטוט:
|
פאק..נראה כאילו הולך לצאת משם משהו...
|
מפחיד הgh הזה אבל זה המחיר לפעמים להיות ברמה הזאת
לא כולם זה שון ריי.. |
ציטוט:
זה לא המחיר זה פשוט שהifbb קבע לעצמו חוקים חדשים שלאט לאט הורסים את הספורט לצערי... היום הקריטריונים הם להיות עם כמה שיותר מסה וכמה שיותר חטוב... לא מסתכלים לא על פרופורציה לא על אסתטיקה, סימטריה... פשוט תסתכל על מר אולימפיה של 202 ותראה על מה אני מדבר... |
סליחה אחי אבל גם בשנות ה90 כששון ריי היה כוכב דווקא מי שהיה בחור כמו רוני [כן עם כרס gh] אבל מסה הכי גבוה לקח, מסה גבוה תמיד היה פרמטר הכי חשוב.
מר אולמפיה 202 קטגוריה מאוד יפה לדעתי אבל גם שם לפעמים זה גולש כמו אצל קווין אינגליש ויש עוד הרבה. |
מעניין דווקא מה גרם לקפיצה כזאת, לראות פעם פריקים כמו דוריאן ייטס שאכלו כל אחד ולהשוואת אותם לבחורים חדשים כמו פיל הית' קאי גרין רולי וינקלר..חחח זה פשוט לא אותו דבר.
|
ציטוט:
ברור שמסה זה הפרמטר הכי חשוב... אבל יש עוד פרמטרים ולא שופטים תחרות רק לפי כמות מסה ואחוז שומן(לעומת מה שקורה עכשיו...וכמובן שיש הרבה פוליטיקה בספורט הזה) שים לב שפול דילט התחרה נגד ייטס והיה הרבה יותר מאסיבי ממנו והוא לא ניצח... למה? הרי מסה זה הפרמטר הכי חשוב לא? אז לא... דוריאן היה הרבה יותר מאוזן ולכן הוא ניצח. שון ריי דורג גבוה מכריס קורמייר מספר פעמים ושון נראה "קטן" יחסית לכריס. למה הוא ניצח? כי הוא היה יותר מאוזן ויותר אסתטתי כמובן שגם רמת החיטוב חשובה מאוד. ואני יכול להמשיך עד מחר... ולשם הסר ספק: קווין אינגליש: http://www.vilarcentre.com/blog/wp-c...ish-ny-pro.jpg |
וואו, בלי קשר, לא יאמן שהתנין הזה שוקל 91 קג.. שלא לדבר על דיוויד הנרי.. קטגוריה ממש טובה
|
קישקשתי בפוטושופ..צריך לככב ב300.
http://www.fastup.co.il/images/50462823.jpg |
מה אומנותי פה?
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 14:14. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ