![]() |
זקוק להמלצה על טעם של חלבון - קניתי 6 פעמים ברצף
היי חברה יש לי כד 6 ברצף צ'מפיון שוקולד, ואני מאוד בררן לגביי הטעם
ניסיתי את 7 הטעמים של צמפיון, הכי אהבתי את השוקולד - שכבר נמאס ממנו, ואת הקרם עוגיות. אופטימום ניסיתי שוקולד מילק, ושוקולד בטעם מנטה שהיה ממש נחמד. [היה לי תשקית של ה16 טעם- הבירה שחורה נוראי] |
אני אהבתי את האופטימום בננה...כל אחד וטעמו האישי
|
אופטימום בננה
|
האופטימום בננה ניסיתי כבר
הוא רגיל לגמרי, בבקשה עוד טעמים וחברות. היפרטרופי למה מחקת לי, זה או שאני תורם את זה למי שיכול לסבול או שאני זורק לפח, לא חבל? |
זה הרבה עניין של טעם אחי כמו שיש אנשים שלא יכולים לסבול אופטימום וניל ולי הוא היה דווקא בסדר
כרגע אני על צ'מפיון שוקולד ונהנה מכל שלוק ;) |
צ'מפיון מוקה
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אני אישית גם כמוך בדיוק אבל מרוצה מהשוקו, בננה, וקרם עוגיות. |
אני התרשמתי מאוד מהתות בm5 של סיינטרקס.
|
המטריקס 5 של סינטרקס מדהים בכל הטעמים!
גם הוואי שייק שוקו. יש לי עכשיו את המטריקס 5 וניל והוא מדהים,יש בו חתיכות של וניל אפילו. אז גם מבחינת רמה הוא ברמה הכי גבוהה וגם טעם,נראה לי שילוב טוב חח |
טייני, איפה אתה גר?
תשאיר פה מייל ליצירת קשר. אני לא מסוגל לגעת בחלבון של מיופיוז'ן נשאר לי רבע חאראם לא רוצה לזרוק, עדיף שמישהו אחר יהנה :) |
|
וואי שייק שוקו של סינטרקס הכי טעים עם מים / חלב שטעמתי. גם הקרם שוקולד פרוסטר של אולטימייט מעולה לטעמי.
|
ציטוט:
למרות שנשאר לי איזה 10-15 מנות להכין מזה וזה סתם יושב לי בבית כ התחלתי לאכול יותר ב0ר בשביל החיטוב בשביל ליהיות יותר מלא |
התות של Syntrax m5 מעולה !!
ופשוט כול חודש תחליף טעם , כי כול טעם שתשמש בו על בסיס קבוע יתחיל להימאס לך בסופו של דבר ... |
דווקא אני אהבתי את השוקו של מיופיוזן, חבל שאסור להמליץ על עוד חברות ממה שהאתר מפרסם.
קרמל טופי של אופטימום לא אהבת? ומאיפו אתה בארץ? |
אני משתמש עכשיו בסינטיה 6 , בטעם קרמל , ובטעם שוקולד חמאת בוטנים הם מצויינים
לפניהם שתמשתי בטעם מפלצת שוקולד של נוטרקס גם מעדן. |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:29. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ