![]() |
תרגילים שמפעילים לחץ על הגב תחתון
אתמול באימון גב עשיתי פעם ראשונה דדליפט ובנט אובר אחרי האימון הרגו אותי כאבים בגב התחתון ממה זה יכול להיות מטכניקה לקויה?
|
בדיוק הסיבה בטכניקה.. תשתדל להקפיא את הגב ולא לעקם אותו בכלל..
|
מה זאת אומרת להקפיא ?
אני הולך לפי הסירטונים האלה: בנט אובר: http://www.youtube.com/watch?v=_nV5AL1FvBI דדליפט: http://www.youtube.com/watch?v=cs-wOHN5tdw |
בבנט אובר- ראית איך שכל הגוף שלא לא זז מלבד הידיים? (במיוחד הגב) לזה התכוונתי בלהקפיא..
בדידליפט אותו דבר אבל רק לגבי הגב.. |
יכול להיות שסתם העלתי משקלים עוד לפני שבדקתי את הטכניקה בכלל
|
כאב בגב תחתון יהיה גם בטכניקה מושלמת,
סימן שהגב שלך מתחזק. |
אוווווווווו חיכיתי שמישהו ירגיע אותי
אני חרשתי על הסרטונים האלה שבוע לפני האימון גב שלי ואמרתי מה לא בסדר כבר אבל זה כאבים לא רגילים אולי בגלל שהעלתי יותר מידי משקל על הפעם הראשונה של התרגילים האלה |
אגב עדיף שתראה סירטונים של מארק ריפטו, הסבר הרבה יותר טוב.
|
אני לא ממש מבין גם ככה מה הוא אומר אני עושה לפי התמונות ):
|
צריךלדעת להבדיל בין כאבים.
יכול להיות סתם דומס מהאימון , במיוחד אם אתה רק מתחיל אז אתה פחות רגיל |
יש הבדל בין כאב שרירים שמרגיש כאילו יש עומס לבין כאב חד ופתאומי שנובע בדרך כלל מטכניקה לקויה ועלול להיות מסוכן
ממליץ לך להעלות סרטונים או לצלם את עצמך מהצד לפחות ולהסתכל על הגב במהלך התרגילים |
עכשיו הכאבים הפכו להיות יותר מפוזרים באזור של הגב אבל זה נראה לי כאבים מאימון טוב כאילו שורף השריר שעובדים עליו
|
ברגע שתיהיה יותר וותיק בנושא של אימונים ותלמד להכיר תגוף שלך
אתה תדע מה זה כאב מסוכן וכאב של שריר תפוס רוב הסיכוים שמה שהיה לך זה שריר תפוס חוץ מזה איפה הכאב? בצדדים? איפה שהשריר או במרכז איפה שהחוליות? |
ציטוט:
אני מתאמן הרבה זמן ואני כבר מכיר את הגוף שלי טוב ואני יודע מה עובד עליי למשל אני מגיב יותר טוב לקוטג' מאשר לטונה. |
הכאבים הם באיזור הטרפזים ובג למעלה ובצדדים
|
הגיוני שיהיו כאבים בטרפזים בדדליפט... הם עובדים חזק
|
בחיים לא יצאתי ככה אחריי אימון גב עד שהוספתי את הדדליפט והבנט אובר
|
תגידו יהיה אפקטיבי להוסיף עוד פעם אחת סקאווט באימון כאילו שזה יוצא 3 פעמים בשבוע סקוואט??
|
יש לך זוקפים חלשים וכתוצאה מהאימון יש לך דומס (התכווצות שרירים) בזוקפים
תקפיד על טכניקה נכונה, תאכל ותישן טוב, תעלה משקלים לאט לאט ואל תעמיס יותר מדי (לא מליון סטים וחזרות) ולאט לאט הכאבים יעברו |
4 סטים של 8 חזרות כל סט מעלה על המוט 5 קילו
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 13:22. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ