![]() |
שיפור ריצת 2000
איך אני משפר ריצת 2000 מבחינת זמן ?
עכשיו אני עושה בערך ב9 וחצי אני יודע שזה לא טוב ואני רוצה לרדת ל8 בערך ואפילו פחות.. |
מפסיק לעשן ומתחיל לרוץ.
תרוץ 2000 הרבה (כל עוד זה לא יפגע באימונים שלך). |
לא מעשן לא שותה..
פשוט הרבה זמן לא רצתי..אני מתאמן לקראת בגרות בספורט ולקראת הצבא למרות שיש לי עוד זמן אבל אני רוצה לחזור לכושר טוב ואני מתאמן קצת בבית כרגע אין כסף למכון |
בשביל ריצה אתה לא צריך מכון.
אתה צריך רק נעליים נורמאליות כדי להתאמן בריצה, ואם אתה גר ליד ים גם זה לא. |
נעליים נוחות יש..
אני לא גר ליד ים אבל יש לי שטח קבוע שאני רץ בו |
אינטרוולים זה הדרך הטובה ביותר להשיג תוצאה טובה ב2000
גם לרוץ 3000 ומעלה עוזר, אבל בשביל להשיג את התוצאה הכי טובה, אינטרוולים הכי שימושי (הכוונה: אתה רץ 500 מטר בקצב אחיד, מודד את הזמן, ומנסה להשאר באותו קצב כל 500 מטר[ד"א צריך להקשיב לפעימות לב ורק כשהדופק סדיר אפשר להתחיל 500 מטר נוספים) או לרדת כל פעם מהזמן |
תיקח את התוצאה שלך בריצת 2000 תחלק אותה ל5. אחרי שחילקת אותה כך את התוצאה ותרוץ בין 5 ל10 סטים של ריצת 400 כשבדרך כלל המהירות של הריצת 400 צריכה להיות 10 שניות פחות מהמספר שיצא לך שחילקת את ה2000. זמן המנוחה בין כל סט צריך להיות 2 דקות.
|
פשוט תתחיל לרוץ כמה שיותר...רק אל תעבור את ה3 קילומטר...בגרות זה 3 לפי מה שזכור לי
ורק שתדע שבגרות זה סתם חארטה העיקר לעבור וכל בנאדם ממוצע עובר את זה למה אתה כל כך רוצה לשפר? |
ציטוט:
|
ציטוט:
בדיוק.. |
פשוט תעשה ריצות במרקח של 2000 בערך...
לצבא אני חושב עדיף ריצות ארוכות יותר כמו 10 קילומטר וגם לשלב ריצות עם משקל , על הרים , ריצות בחולות דברים כאלה שיש בגיבושים |
ריצות עם משקל זה מתכון לשברי מאמץ
ריצה למרחקים זה הכי יעיל (או ספרינטים \ זחילות) כי בסופו של דבר הדברים הקשים בטירונות זה המדסים בשלבים האחרונים של המסלול והמסעות...הבר אור זה שטות |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:21. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ