![]() |
שאלה/ תקופת מאסה-צריכת אוכל יומית
שלום,
לאחר הרבה זמן שלא הייתי במכון כושר אני עכשיו חזרתי ואני רוצה להתחיל תקופת מאסה. ורציתי לדעת איך הערכים התזונתיים שלי ביום יום. משקל:68 גובה:173 אני שורף במנוחה 1753 וביום יום 1753*1.2 יוצא בערך 2103 ביום רגיל יוצא שאני אוכל כ2200-2400 קלוריות ביום ו133 גרם חלבון וביום של אימון אני מוסיף גיינר יוצא שאני צורך בין 2700-2900 קלוריות ו168 גרם חלבון. לדעתכם התזונה שלי טובה לתקופת מאסה? תודה רבה. |
לדעתי בשביל ההתחלה , אתה צריך קצת יותר..2700 קלוריות יהיה בסדר, אבל תראה אם לא תעלה במשקל אז תוסיף קלוריות.
|
אוקיי תודה ולדעתך לקחת תגיינר רק בימים שאני עושה אימונים?
דרך הגב הבעיה היא שכשבוע שבועיים מותר לי לעשות רק 2 אימונים בשבוע הייתי בבית חולים סיפור ארוך... ולכן אני שואל כל כמה זמן גם לקחת תגיינר? |
תראה הגיינר בא להשלים לך את צריכת הקלוריות היומית, זו גם אופציה לצרוך אותו לאחר אימון.
|
אוקיי תודה רבה עוד תגובות בבקשה
|
חברה עזרה בבקשה |
חברה זה דחוףף עזרה קטנה לא תזיק
|
גיינר משלים לך את הקלוריות וחלבון שאתה צריך לאכול, בגלל זה תיקח את זה מתי שאתה רוצה וכמה שאתה רוצה.
זה טיפשי להגיד למישהו לקחת את זה בצורה כלשהי בלי לדעת את התפריט שלו ועוד מספר דברים. |
נו ומה רשמתי בהתחלה?
רשמתי את כל מה שצריך אם זה קלוריות חלבונים שריפת קלוריות וכל... אז על פי זה אפשר לעזור... |
upppp
|
ציטוט:
קח לדוגמא את התפריט שלי, מגיע ל 3100 קלוריות ו 200 חלבון בלי לאכול יותר מידי: http://www.israelbody.com/showthread.php?t=70536 |
תבדוק את זה שוב במקור אחר: מחשבון קלוריות
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 03:45. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ