![]() |
מתאמן חצי שנה התוכנית טובה
מתאמן חצי שנה התוכנית טובה
ראשון גב כתפיים יד אחורית שני רגליים שלישי חזה יד קידמית חמישי גב כתפיים יד אחורית שישי רגליים שבת חזה יד קידמית |
חרא תכנית.
|
שכחת את רביעי אחי ...
בקיצור ברצינות, אם אתה מתאמן חצי שנה , תבנה לך תוכנית ab נורמלית אם היפרטרופיה היא המטרה שלך |
מעניין מה היה קורה אם היו עוד ימים בשבוע
|
משקלי עבודה בתחלה משקל64 קילו 10 אחוז שומן
קילו 40 סקווט חופשי לחיצת חזה קילו 45 משקלי עבודה עכשיו משקל 76 קילו 15 אחוז שומן סקווט 87 קילו 8חזרות לחיצת חזה 65 קילו 8 חזרות |
דימה
להכניס את הרגליים לחזב ויד קידמית
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח ל1ל
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
הוא מודיע שהתכנית טובה |
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
יאיר שמעתי שכבר שריינת לעצמך כרטיסים לג'סטין ביבר כמה עלה? |
:):):):) אין לי תגובה לזה :)
|
חברה לא צריך ליפול על הבן אדם.. סך הכל אמר שהתוכנית טובה וכנראה עובדת עליו טוב (במטרה שלו).. מי שלא מוצא חן בעיניו שיציע משהו יעיל יותר או פשוט לשתוק..
|
אני אוהב את אלו שקוטלים תוכניות כי הן לא מתאימות להם ...
התוכנית עובדת לו? הוא עולה במסת השריר ובמשקל באימון? אין פציעות או כאבים כתוצאה מאימון לא נכון/אימון יתר ? התוכנית טובה סתם ככה לקטול תוכנית בלי לדעת מה המתאמן מנסה להשיג זה דרך טובה להוציא אדם ממחזור האימונים והמטוביציה להתאמן, קצת אחריות ... |
בנאדם מתחיל שמתאמן חצי שנה לא יכול לעבוד ולפתח את המאסת שריר שלו בצורה אפקטיבית בנפח כל כך גבוה, כל תוצאה שהוא רואה היא תוצאה פחות טובה ממה שהוא יכול לראות אם התכנית שלו תהיה נכונה
אני רואה יותר מדי אנשים ששוקלים 82 ודוחקים 80 קילו בלחץ ועושים abc, באמת שזה מיותר לתת 12 סטים לקבוצת שרירים כשאין לך בסיס אפילו ולצורך העניין קח ילד שחיך חצי שנה במכון, תאמן אותו על מתח, ספרינטים, מקבילים, שכיבות שמיכה והוא גם יגדל במאסת שריר ויתחזק |
אחי אני הולך כל יום 3 קילומטר לבצפר, לא צריך לאמן רגליים!
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 06:03. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ