![]() |
Dextrose|| מה ההבדל בין סוכר ענבים לסוכר תירס?!
שלום חברה, היום קיבלתי חבילה שהזמנתי מחו"ל שמכילה קריאטין מונו של ניצ'רס בסט ודקסטרוז (סוכר ענבים) של חברה אחרת..
כשהזמנתי חיפשתי באתר שלהם Dextrose ומצאתי משהו במחיר טוב והזמנתי כי חשבתי שזה סוכר ענבים, היום כשקיבלתי את החבילה מצאתי שכתוב על זה: "Dextrose - corn sugar" כלומר סוכר תירס.. אז מישהו יכול להסביר מה ההבדל בין סוכר ענבים לסוכר זה למרות ששניהם דיקסטרוז? :confused: והאם אחד מהם עדיף על השני? נ.ב. אני במאסה וקניתי את זה כדי לשלב עם הקריאטין.. |
דקסטרוז זה דקסטרוז. אין הבדל, רק אולי בדרך ההפקה.
|
לא יודע אחי, כשקראתי את זה נבהלתי קצת כי כל הזמן אני שומע על הסוכר ענבים וזאת פעם ראשונה שאני שומע על זה, אבל אני לא חושב שיש השפעה שונה, רק רציתי להיות בטוח ואולי מישהו מבין בדברים כאלה שיעזור..
|
מישהו יודע?
נ.ב. פעם ראשונה מזמין מחו"ל (וכנראה אחרונה) |
רגע התשובה שלי לא טובה מספיק כאילו? ומה אם אני אעשה בשבילך חיפוש בויקיפדיה?
http://en.wikipedia.org/wiki/Corn_sugar והנה עוד טיפ: גוגל. תשתמש בזה. |
הייתה מספיקה אם לא אמרת "אולי".. חח בכל מקרה תודה רבה אחי..
אגב חיפשתי בגוגל אבל לא מצאתי כתבה או משהו שמשווה ביניהם.. |
כן, אבל אמרתי אולי על דרך ההפקה, לא שזה "אולי דקסטרוז", זאת אומרת שאת אחד מהם מפיקים נגיד מתירס ואת השני מענבים, אבל כפי שאתה רואה, פשוט ככה קוראים לסוכר ענבים באנגלית.
|
נכון.. בגלל זה חיפשתי דקסטרוז ולא משהו אחר, ואני בטוח שזה דקסטרוז כי כתוב על הקופסא.. אבל לא ידעתי שיש סוגים (כנראה).. ומה שרציתי לדעת זה ההבדל בין הסוגים הללו..
תודה אלון.. |
דקסטרוז זוהי מילה נרדפת לגלוקוז (חד הסוכר הנפוץ בטבע)
ניתן להפיק דקסטרוז מכל מיני מזונות, ביניהם תירס,חיטה,קנה סוכר,ענבים ועוד. התוצאה היא אותו הדבר. בברכה גל |
תודה רבה גל.. עכשיו אני מרגיש יותר טוב עם זה.. (אני גם רואה תצאות טובות)
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:32. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ