![]() |
תוכנית אימונים ab שלקחתי מהאתר צריך חוות דעת על השינויים.
שלום.
לקחתי את תוכנית הביינים מהאתר ושינית אותה קצת שתתאים לי מבחינת החד'כ והשעות. אני בן 21 בצבא, 177/78 כרגע בעיקר רוצה לגדול מבחינת מסה ובסביבות מאי-יוני לעבור לחיטוב. הימי אימון שיוצאים לי זה axbxaxx או xaxbaxx אימון a חזה לחיצת חזה כנגד מוט 3x10 לחיצת חזה במשקוליות בזווית 30 מעלות 3x12 ( אני רוצה להחליף את זה בלחיצת חזה בשיפוע חיובי זה אפשרי?) פרפר במכונה 3x12 (אין מכונת פרפר טובה בחד'כ אז אני רוצה להחליף את זה לפרפר משקולות בשיפוע חיובי). כתפיים לחיצת כתפיים במשקוליות 3x10 הרחקת זרועות לצדדים במשקוליות בעמידה 3x10 יד אחורית פשיטת מרפקים כנגד מוט בשכיבה- הורדה למצח- 4x10 אימון b גב מתח 3x10 פולי צר לפנים 3x8 חתירה כנגד מכונה 3x12 (רוצה להחליך בפשיטות גו) יד קדמית כפיפות מרפקים בעמידה כנגד מוט w 3x8 כפיפות מרפקים בעמידהכנגד מט ישר בפולי תחתון 3x10 רגליים לחיצת רגליים כנגד מכונה 3x8 פשיטות ברכיים כנגד מכונה 3x12 כפיפות ברכיים כנגד מכונה ושאלה אחרונה: אני רגיל לעבוד בשיטת פירמידה של 10x8x6 האם אפשר ליישם אותה גם בתוכנית פה? תודה מראש. |
ציטוט:
לגבי הגב - פשיטת גו זה תרגיל ליד אחורית... לגבי יד קידמית - אני ממליץ לך להוסיף פטישים עם משקולות או להחליף את הכפיפות מרפקים עם הפולי לפטישים עם משקולות |
ציטוט:
א. פלייס אפשר לעשות גם בשיפוע חיובי. ב. פשיטת גו עובדת על זוקפי הגב. ג. איך לעזאזל אתה אומר לו להוסיף עוד תרגיל ליד קדמית כשיש לו 4 סטים לאחורית בסה"כ וכבר 6 סטים לקדמית? בוא תסביר לי את ההגיון מאחורי הרעיון.. ד. לאחורית וקדמית תעשה תרגיל אחד 3 סטים , הם עובדים מספיק חזק בלחיצות למינהם (יד אחורית) ובתרגילי הגב (יד קדמית). |
חיים תודה רבה על התגובה, התוכנית בכללי תתן לי גדילה במסה? כמובן שבתוספת תזונה.
אבל עדיין הייתי רוצה להוסיף פטישים כדי לאמן את האמות. |
ציטוט:
איפה סקוואט בתוכנית? תחפש מאמרים באתר הראשי על סקוואט ותראה איך אתה משלב אותו כמו שצריך בתוכנית לרגליים תעשה רק 3x5 סקוואט והכל יהיה בסדר. אתה תגדל בתנאי שהמאזן הקלורי שלך יהיה חיובי ובתנאי ששתאמן כראוי |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:46. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ