![]() |
איזה אבקה/חברה הכי אמינה ו"בריאה"
שלום,
אני מעוניין להתחיל לצרוך אבקת חלבון לאחר האימון,עכשיו אני יודע שאין לזה תופעות לוואי והכל .. אבל בכל זאת זה לא אוכל טבעי. אין לי בעיה תקציבית בכלל,אני רוצה לקנות את האבקה הכי אמינה ועם הכי פחות כימיקלים(שהאבקה תהיה בצורה הכי בריאה לגוף). תוכלו להמליץ לי על אחת כזאת ? תודה מראש, רועי |
זה בריא מאוד
תראה את חברת סיינטרקס נותנים תמוצרים שלהם בבתי חולים לאנשים חולים אפילו אנשים שצריכים מזון נוזלי מקבלים חלבון וגיינרים של סיינטרקס תגיד למי שהכניס לך שטויות לראש שהו חמור |
איזופיור של נייטשרס בסט,
ללא פחמימות,ללא סוכר,ללא לקטוז,100% חלבון איזולט,מועשר בויטמינים ומינרלים{לא קיים בחלבונים אחרים} חברה בעלת מוניטין בארה"ב. |
איזופיור זה חלבון בטעם של ביוב.
|
סע טמבל....
|
ציטוט:
אבקה שמכילה 105% חלבון. |
ולמפגרים כמוך הייתי ממליץ להתאבד.
|
ציטוט:
לגבי ההמלצה על איזופיור - חלבון מעולה אבל מיותר למי שלא מתחרה, יקר מדי ו2 גרם פחמימה לא יהרסו לאף אחד את החיטוב. |
ציטוט:
|
אוקי .. האמת שלגבי הפחמימות והשומנים לא אכפת לי מדובר בכמויות זניחות.
הכי חשוב לי שהאבקה תהיה אמינה וכמה שיותר בריאה ... הסתכלתי על סיינטרקס ונראה שהיא עומדת בדרישות,מה אתם אומרים ? אני מדבר על הwhey shake.. |
אחי ישלך את 100ֵ gold standart של optimum היה לי אותה אבקה מצויינת
ועכשיו יש לי את ה matrix 5.0 שהיא יותר טובה מ אופטימום ממליץ על בננה :) היא עובדת עם בתי חולים,מיתערבבת בקלות ,טעימה יותר,ויש באבקה 3 סוגי חלבון בקיצר לך על על שנהם :) |
סיינטרקס חברה די אמינה שעובדת עם בתי חולים,חוץ מזה שהטעמים שלהם והערכים התזונתיים שלהם באבקות חלבון והגיינר בכלל לא רעים.
תשלובת החלבונים שלה m5 ממש טובה לפי דעתי. |
מה זה עובדת עם בתי חולים עכשיו חחח
|
יש כמה חברות אמינות וטובות.
מכיוון ששמת את היד על הוואי שייק שזהו חלבון מי גבינה של סיינטרקס(syntrax) אומר רק שהמחיר תמורת העלות הוא מעל ומעבר. העלות שלו ממש זולה ביחס לחברות טובות אחרות. נקודה מאוד חשובה בחלבון הזה זה שהוא לא עבר תהליך דנטורציה(זה תהליך כימי שפוגע באיכות הספיגה של החלבון בגוף) |
ציטוט:
העיקר שלא אכניס זבל לגוף שלי |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
וישלי עוד שאלה למה ישראלבודי כ"כ מנסים לקדם את סיינטרקס? לא שאני מתלונן אומשו חס וחלילה אבקה כנראה שהכי טעימה ששתיתי עד עכשיו וישלה אחלה ערכים אבל כבר פעמיים תכננתי להזמין משהו אחר והנציגים בטלפון שיכנעו אותי לעבור לסיינטרקס.. מה הקטע? |
אני משתשמש כרגע בm5 שעולה 400 ש"ח בישראלבודי וכנראה שיש להם הסכם עם חברת סיינטרקס על כמות מוצרים שהיא מזמינה.תחשוב לרגע הרי ישראלבודי צריכים להרוויח משהו.
..................אבל לא על הגב שלי יהיה הרווח..................... |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 16:55. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ