![]() |
תפריט המאסה שלי - דעות בבקשה
מתאמן חודשיים
גובה 187 משקל 82 בוקר - ליטר חלב 3% 2 כוסות קורנפלקס תלמה ארוחת 10 - 6 פרוסות עם גביע גבינה לבנה 5% (מה שנשאר מהגביע אני אוכל בערב) תפוח צהריים - קוסקוס/פירה 200+ גרם בשר אדום מבושל/בשר טחון/חזה עוף מבושל או בתנור/שניצל (פעם בשבוע אולי) סלט - עגבניה, מלפפון, פלפל ו3 כפות שמן זית לפני אימון - 2 פרוסות עם חמאת בוטנים בננה אחרי אימון - 2 ביצים קשות גדול 1 (xl) טונה בשמן (משלים ערכים במידת הצורך עם אוראו שוקולד/שקדים/פקאנים תלוי אם התפקששה איזה ארוחה) ערכים סופיים - יום של עוף וקוסקוס לדוגמה: סה"כ קלוריות: 3444 קלוריות סה"כ חלבון: 205.2 גרם סה"כ שומן: 136.5 גרם סה"כ פחמימות: 346 גרם סה"כ כולסטרול: 809.2 מ"ג סה"כ סיבים תזונתיים: 8.4 גרם יום של בשר טחון ופירה לדוגמה: סה"כ קלוריות: 3611 קלוריות סה"כ חלבון: 187.7 גרם סה"כ שומן: 169.9 גרם סה"כ פחמימות: 332.3 גרם סה"כ כולסטרול: 820.7 מ"ג סה"כ סיבים תזונתיים: 10.2 גרם מה דעתכם? ושאלה נוספת, הכמות חלבון המומלצת היא 2.2 גרם חלבון על כל קילו בגוף אם אני לא טועה? |
למה צריך תפריט למאסה? תקפיד להכניס מספיק חלבון וכל השאר פחממה\שומן תאכל מה שבא לך...
|
פשוט זה יותר מסתדר לי ככה...
בסופו של דבר מיום ליום אני אוכל כמעט אותו דבר, התפריט פשוט מכניס אותי לשגרה שיותר קל לי איתה ולגבי הערכים הסופיים של הארוחות - זה מספיק? פחות? |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 05:09. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ