![]() |
עזרה|אבקות
אז ככה, אני מטלבת איזה אבקה ליקנות, אני צריך את האבקה שתעלה אותי הכי מהר וטוב שאפשר במשקל.
גובה: 1.84 משקל: 57 אני שחיף מאוד, אוכל הרבה ואני רוצה את האבקה הטובה ביותר לעליה במשקל, המליצו לי בינתיים על xxxועל צ'מפיון מאס, אשמח אם תוכלו לתת לי עוד הצעות או להגיד לי את האבקה הטובה ביותר לעליה במשקל. תודה לעוזרים!. |
במצבך פרפקט 3000
ובעיקר המוווווווווווווון אוכל! |
סבבה אחי אמרו לי גם לאכול כל 3 שעות וזה מה שאני עושה.
אז אתה אומר שפרפקט 3000 זאת האבקה הכי חזקה לעלייה במסה בשבילי? כי מוכר בישראל בודי אמר לי לקחת צ'מפיון |
צ'מפיון טובה וחסכונית יותר
אבל מבחינת כמות קלוריות הפרפקט 3000 טובה יותר...רק לא חסכונית.... במצבך אל תחשוב על חסכונית תכתוב פה מה אתה אוכל במהלך כל היום |
תשקיע בהרבה פרפקט 3000
ותאכל כל שעה לא כל 3 :-) צוחק.. תתאמן חזק ותאכל באמת הרבה |
אוכל הרבה אחי שולחים לי לבצפר 7 סנדביצים אני חוזר אוכל.
מתאמן משקולות אוכל הרבה פירות אחי ופרפקט הרבה יותר יקר מצ'מפיון? |
הפרפקט תתאים לך יותר..
הפרפקט 3000 פצצת פחמימות. המחיר של הפרפקט לא כ"כ יקר..אבל בגלל שתצטרך לטחון ממנה כל פעם 5-4 כפות זה יגמר טיפה יותר מהר מהצ'מפיון. |
מזתומרת?
כמה שייקים אני צריך לעשות ביום עם הפרפקט? |
תלוי איך אתה אוכל..
בעיקרון כל סקופ מהפרפקט נותן 200 קלוריות אם אני לא טועה.. תצרך 2-3 כאלו ביום יש לך 400-600 קלוריות בקלות מהפרפקט. 4-5 יש לך 800-1000 קלוריות מהפרפקט. |
אם אני יקח 4-5 זה לא יזיק לגוף שלי?
|
שום דבר לא יזיק לגוף שלך
תחשוב שזה פשוט ארוחה מרוכזת כי זה מה שזה! ותתחיל לאכול תפסיק להסתמך על תוספים! |
הי
ה perfect 3000 מותאמת למתאמנים/אנשים במצבך. המוצר מכיל בעיקר פחמימות פשוטות ומורכבות כך אפשר להנות מניצול מקסימלי של בניית מסת שריר(יחד עם תפריט תזונה נלווה). השינוי יבוא ע"י אכילה מתאימה,את התוספים קח ככלי עזר. |
מה אוכל הרבה פירות מה?<
הגעת למצב שאתה לא בזכות תיאבון מוגבר תתחיל לאכול דברים עם הרבה קלוריות |
פרפקט זה בזבוז כסף.
תקנה אבקחת חלבון ומלטודקסטרין ותעשה מיקס. |
ציטוט:
|
ציטוט:
ואם זה בזבוז כסף אז למה כולם ממליצים עליה? |
ציטוט:
תעלה את התפריט שלך |
גבר , תוסיף 200 גרם בוטנים\אגוזים (1200 קלוריות) שאוכלים אותם תןך 5-10 דקות ונהנים ועוד אוכל ואני רוצה להאות איך אתה לא עולה
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 08:31. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ