![]() |
כמה שאלות.
בן 20 שוקל 58~ גובה 1.69
התחלתי להתאמן בחדר כושר לפני 3 שבועות (מתאמן "טרי/חדש", חודש ראשון). אני מתאמן יום כן-יום לא. (בין 3 ל- 4 אימונים בשבוע). אוכל בסביבות 2000~2400 קלוריות ביום. אני מעוניין לעלות במסה (אם עדיין זה לא ברור). הבנתי שאני צריך לעלות במשקל, השאלה שלי היא: איך אני יודע עד איזה משקל לעלות? וכמה קילו בשבוע / חודש יחשבו כהתקדמות תקינה של המשקל? (ביחס למסה). אגב, איך התוכנית שבנו לי? *לחיצת רגלים בשיפוע כנגד מכשיר פלטות (3 סטים, 12 חזרות). *לחיצת חזה בישיבה כנגד מכשיר יעודי (3 סטים, 12 חזרות). *פולי עליון פנים רחב (3 סטים, 12 חזרות). *לחיצת כתפיים בישיבה (3 סטים, 12 חזרות). *כפיפות מרפקים (פל תחתון) (3 סטים, 12 חזרות). *פשיטות מרפק כנגד מכשיר יעודי (מרפקים צמודים לגוף) (3 סטים, 12 חזרות). *כפיפות בטן במכשיר יעודי. (3 סטים, 12 חזרות). *20 ~ 25 דקות הליכה/ריצה קלה. (אירובי). //חודש ראשון בחדר כושר// תודה מראש. |
מה זה כמה אתה צריך לעלות? תעלה כמה שאתה רוצה.
בכל מקרה: http://www.israelbody.org/Index.asp?...ryID=81&Page=4 |
התכוונתי עד איזה משקל (או אחוזי שומן) אני צריך לעלות במסה לפני שאני מתחיל תקופת חיטוב.
או במילים אחרות: מתי להתחיל תקופת חיטוב? ותודה על המדריך. |
מתי שלא תצליח לקשור שרוכים בישיבה בגלל הבטן - אז תתחיל לחשוב על חיטוב (אבל רק לחשוב!) p:
|
מתי שתרגיש שאתה צריך חיטוב , אני למשל עושה חיטוב קצר לפני הקיץ , ומשמר גוף חטוב עד קצת לפני סופו , כי אני לא אוהב ללכל לים עם כרס למרות שגם עליה יש קוביות ^^..
תחליט בשביל עצמך , כל אחד ומה שמתאים לו לגבי התוכנית , היא על הפנים (3 סטים לגב ועוד שרירים גדולים) בקיצור עכשיו או שתעשה ss , או ab נורמלית דפדף בפורום בחיפוש תראה מה זה אומר |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 19:57. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ