ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   תזונה ותוספים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=5)
-   -   דרך לאכול את השיבולת שועל (https://israelbody.com/showthread.php?t=6991)

zidan 15-03-07 10:24

דרך לאכול את השיבולת שועל

מצאתי דרך לאכול את השיבולת שועל בכיף..בהתחלה הייתי שם כפית שוקולד שחר ומכניס למקירוגל לדקה,מערבב הכל ואוכל,זה די טעים אבל אחרי כמה זמן זה נימאס(זה יוצא כמו מצה עם שוקולד..)
והדרך השניה שמצאתי זה להכניס למיקרוגל לדקה,להוציא לחכות שיתקרר,ואזז לקחת במבה,עדיף של אוסם,לרסק אותה לשים על השיבולת שועל ולערבב..זה יוצא סבבה לאלה ואפשר לאכול עם זה כמויות של שיבולת שועל

xxmwxx 15-03-07 10:46

אתה יכול גם להכין את זה כמו דייסת סולת כזאת עם חלב וניל 3% או חלב 0%/1% אם אתה בחיטוב... לחמם את זה לכמה דקות על הגז ולערבב יוצא ממש טעים....

Kachok 15-03-07 11:06

אני מכין עם חלב רגיל ובמיקרו
כפית סוכר ויוצא מעדן

Di-Bol 15-03-07 11:55

תקשיבו טוב כל מה שהצעתם אכן הופך את השיבולת לטעימה אבל עדיין לוקח זמן לאכול את זה וזה מעצבן לא לכולנו יש זמן בבוקר. הארוחת בוקר שלי כוללת 6 ביצים 100 גרם שיבולת כוס מיץ תפוזים ובננה. דחפתי הכל לבלנדר הוספתי קינמון ואגוזים קצת סוכרלוז כמה כפות אבקת חלבון מערבב הכל שופך לתבנית ו 15 דקות בתנור נותן לכם את ארוחת הבוקר שתוכלו לקחת גם בדרך וגם לאכול בזריזות

tom daniel 15-03-07 13:26

חחחח איזה שף..
אם אני אוכל ברנפלקס עם חלב 1 אחוז זה מספיק?
רק לאורחת בוקר כמובן חח

MizrahE 15-03-07 14:48

ציטוט:

פורסם במקור על ידי tom daniel
:):):):) איזה שף..
אם אני אוכל ברנפלקס עם חלב 1 אחוז זה מספיק?
רק לאורחת בוקר כמובן חח

איך כולם מקפידים פה 1% וזה..
חחחחחחחח אני דופק קערת כריות חלב 88% אחוז!

חחחחחחחחחח

tom daniel 15-03-07 14:58

1 אחוז זה לא להקפיד..0 אחוז זה להקפיד
תלוי אם אתה מחטב או לא..

amir harduf 15-03-07 16:21

עם 150 שיבולת שועל אני כמעט נחנק.. להוסיף לזה 1.5 כפות גיינר ועוד 2 כוסות חלב 1% זה כר משאלת מוות =)

בצחוק אני נהנה כל בוקר =)

לפעמים אפילו מוסיף איזה בננה

Leo 15-03-07 16:35

עם כפית מהקופסה ,
מומלץ את כל הקופסה.

hell 15-03-07 17:11

100-110 גרם שיבולת שועל.
סקופ של אבקת חלבון.
2-3 כפיות סוכר ענבים.
מים.
הכל בבלנדר, ולשתות...

yatir1234 15-03-07 18:24

הכי טוב והכי קל לאכול את זה זה עם הקורנפלקס כוס וחצי של שיבולת שועל חופשי
שמים קצת קורנפלקס קצת שיבולת קצת קורנפלקס.... וככה הלאה ואז מגיעים לכמות יפה ונכבדת של שיבולת שעול בטעם של קורנפלקס..=) עד עכשיו ניסיתי רק עם שוגי וזה יוצא קטלני...

MagneZium 15-03-07 19:42

מים למיקרו ולאכול ,די להיות מפונקים

tom daniel 15-03-07 22:45

לא הבנתי את החישוב של הסוכר ענבים
רשום שעל כל קילו מהגוף צריך 0.8 גרם סוכר ענבים כתוספת לקריאטין
אותה הכמות תופסת גם לגבי אבקת חלבון?
אם אני שוקל 74 קילו כמה גרם על כל מנת חלבון אני צריך להוסיף?

Fiend 15-03-07 23:25

אני שם חצי בכוס ואז שם על זה חלב, זה הופך לעיסה חסרת טעם, לוקח כפית אוכל יחד עם חלב אחרת אי אפשר לבלוע את זה. בטח יעשה לי פקק בדרכי העיקול או משהו

ironman 16-03-07 01:25

60 גרם שיבולת שועל גרוסה לשים מים עד טיפ טיפה מעל להוסיף כף חמאת בוטנים סקיפי שיהיה טעים לחמם מעט במיקרו לא יותר מידי אחרת המרקם משתנה להוציא ולהתחיל לבחוש זה אמור להיות בטוני רך כזה עיסה מוצקה מעט להוסיף תוך כדי 2-3 כפיות סירוף טבעי של מייפל אורגני ללא סוכר מוסיף המון. חופן צימוקים קטנים שחורים ושיהיה בתאבון.

Lil Wayne 16-03-07 06:19

איזזה סיבוכים..
אני אוכל את זה עם חלב וזהו...
על הבוקר שייק בננה כוס שיבולת שועל ואיזה 2 כוסות חלב

IGOR 16-03-07 07:32

שימו חמאה וזהו :|

tom daniel 16-03-07 07:51

ציטוט:

פורסם במקור על ידי tom daniel
לא הבנתי את החישוב של הסוכר ענבים
רשום שעל כל קילו מהגוף צריך 0.8 גרם סוכר ענבים כתוספת לקריאטין
אותה הכמות תופסת גם לגבי אבקת חלבון?
אם אני שוקל 74 קילו כמה גרם על כל מנת חלבון אני צריך להוסיף?

?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 14:57.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ