![]() |
שבוע הפסקה בחיטוב
טוב שמעו הכתפים שלי כואבות ואני חושש מפציעה אז חשבתי לקחת שבוע חופש מאימונים בכלל מבקום לבוא ולעשות רק סקואט ודדליפט
כי כשאני עושה בנץ' , פרס , מתח אני מרגיש תכתף אם אני יעשה שבוע חופש מאימונים בתקופת חיטוב יקרה משהו? אני יאבד יותר שריר ככה? אני עכשיו אחרי עמסה |
לדעתי עדיף שלא, אתה גם ככה מינוס ואם אתה לא מתאמן יהיה מאוד נוח לגוף לפרק שריר...
|
כן אבל מתחיל לכאוב אחרי אימון אני רוצה כמה ימים לתת לגוף לנוח
ואין לי כוח לבוא להתאמן בשביל סקואט והביתה נראלי אני יעשה הפסקה עד יום שלישי ויראה מה הולך |
עמסה?
תזהר ק1בה החלב1ן בורח מהשריר ואתה בסוף כמו בלון כל האויר יירד לך. |
ציטוט:
זה יהיה הדבר הכי טוב לעשות לדעתי גם אם אתה עושה הפסקה של אימונים אם אפשרי אז שההפסקה תיפול קרוב ליום ההעמסה שלך |
עשיתי העמסה בשישי שבת אני ממשיך תחיטוב כרגיל
פשוט אני לוקח עד יום שלישי מנוחה בשילישי אני יעשה אימון עם לחיצות קלות וגם בחמישי ובראשון אני ינסה לחזור לעבוד "כבד" עד כמה שאפשר |
אז אין לךמה לדאוג לא ניראה לי שתוך 3 יום , במיוחד שאתה אחרי יומיים העמסה תפרק הרבה יותר שריר מהרגיל אם בכלל...
אם לא יעבור תנסה תקופה ארוכה יותר בלי אימון לא שווה לסיכון לפציעה |
כן...
אני מרגיש את הכאב בכתף אחרי בנץ'\פרס לא תוך כדי אני רוצה לתת קצת לגוף לנוח אני לא לקחתי הפסקה מאימונים מלא זמן |
לדעתי שבוע מנוחה הז אף פעם לא טוב
לך על שבוע קל.. שמור על 70% מ rm1 ופשוט תעבוד ל נגיד 3 סטים של 2-3 חזרות או נגיד 5 סינגלים |
אני אמרתי את דעתי, תן פמפום בבנץ' למשקל יחסית קל 8-9 חזרות
למרות ששבוע מנוחה לא הרג אף אחד עדיין |
במחשבה שניה, זה לא מפתיע שהכתף שלך כואבת... הערתי לך על זה שראיתי אותך לוחץ. אתה יודע למה אני מתכוון. אתה לוחץ עם מרפקים החוצה, עכשיו שאתה בחיטוב זה מראה כמה זה פסול... זה מה שאני משער...
|
ציטוט:
|
אתה צריך להכניס את המרפקים פנימה ולהוריד את המוט לבטן.
|
זה מה שאני עושה
|
הטכניקה לא מושלמת
אבל לא גרועה כמו שהיתה פעם הכתף שלי תמיד היתה מקום בעייתי .. נראלי היום אני ילך לעשות סקבט בנץ' קל ומתח |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 06:49. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ