![]() |
*דחוף* חייב להתחמק מבדיקת שתן (בדיקת סמים) מחר !
היי, חבר שלי עישן "מיסטר נייס גאי" אתמול ואמר לי שיש לו מחר בדיקת שתן במשטרה , האם זה אפשרי שהתוצאה תצא שלילית איכשהו ? תוך יומיים אחרי השימוש ?
אני לא יודע אם מיסטר נייס גאי נמצא בבדיקות שתן של המשטרה אבל אם כן קראתי שצריך לאכול הרבה פטרוזיליה ולימון , לשתות הרבה מים לפני הבדיקה כדי שהשתן ייצא לבן ושיש אפשרות לקחת סידורל או כדור כזה שהנשים לוקחות במחזור שעושה את השתן אדום ומנקה את הגוף מזה ... קראתי גם שאפשר לטבול את האצבע במלח לימון ולשים בדגימת השתן ואז החומר לא מתגלה בבדיקה , אבל אין לו מלח לימון יש איזושהי דרך להכין את זה עם חומרים ביתיים ? ואם הוא יאכל הרבה פטרוזיליה וישתה הרבה לימון עד הבדיקה מחר בצהריים וישתה הרבה מים לפני הבדיקה אז יש סיכוי שהתוצאה תצא שלילית ? זה ממש דחוף אנשים , תודה . |
אם אני לא טועה הוא עדין לא יצא מחוץ לחוק , ככה שהוא יוצא חוקי עדין..
בכל מקרה אני לא סגור על זה אז תבדוק |
זהו שהוא לא יצא מהחוק אבל הוא אמר לי שהבלש התעקש שזה לא חוקי ושייבוא לבדיקת שתן מחר .
|
הדרך הכי טובה היא לשתות מלא מים לפני כדי שהבדיקה תיפסל. אני חושב שגם לא לשתות מים בכלל הולך (אני יודע שזה פוסל בדיקות שתן רגילות, לא יודע בקשר לבדיקות סמים).
|
חלב
חלב רק חלב !
אני לא צוחק או משהו חלק משבש בדיקות רק חלב ! |
אל תקשיב לכל האמרות כנף כאן.
2 אופציות יש לחבר שלך: לדפוק נפקדות לסרב לתת שתן על שתיהן הוא ילך לכלא, אבל לא יפתח לו תיק וזה יהיה קצר באופן משמעותי מאשר להכנס על סמים. |
ציטוט:
לקחת שתן של מישהו נקי |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אופציה 2 תתן לו כנראה 14 יום בפנים אבל התחמקות מצרות גדולות יותר. |
למה נראלי שהאשכול כבר לא יעיל? הוא אמר שיעשה את הבדיקה היום
|
תעדכן אותנו הסתקרנתי
|
ציטוט:
מה שהוא יכול לעשות זה פשוט להודות שהוא השתמש במיסטר נייס גאי ולהגיד להם שזה בעיה שלהם שזה חוקי. |
אל תודה בכלום אף פעם, זה אחלה סיפתח להמשך שיזיינו אותך.
|
תשתה הרבה בירות ולימון או שתזייף בדיקות שתן מה הבעיה תבקש מחבר סאחי שיביא לך בדיקות שתן וזהו
|
ומה קרה בסוף?? לא קבלנו עדכונים.. יש מצב שזה סיפור שלך ולא של חבר ואתה כבר בכלא??!
|
אסידורל
|
תשתה נפט ותגיד לו שידליק סגריה בתחנה תעשה טובה לכולנו
|
מיסטר נייס גיא לא נתפס בבדיקות דם\שתן.
שחבר שלך ירגע ובמידת הצורך גם יחרבן לו בכוס להנאתו. |
חח מה הדילמה פה בכלל?
לא רק שמיסטר נייס גיא חוקי, אי אפשר לזהות עקבות של החומר הפעיל (jwh-18) בשתן. לך לישון ברוגע. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 15:37. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ