![]() |
רוצה להתחיל ab עד פסח - כדאי?
יש לי בתכלס 4 חודשים שאני אוכל להגיע 4 פעמים בשבוע כמו שצריך למכון ולא כמו תמיד , fbw שהיא בעצם 3.
אם אני אעשה 4 חודשים ab ואחר כך אחזור לfbw זה יהיה בסדר? או שעדיף שכשעוברים לab נשארים בab? אלו האופציות: 1. Fbw כל הדרך ובסוף יוני ab 2. Ab עד אפריל, ומאפריל עד סוף יוני fbw ואז ab. שאלה רצינית וחשובה לי, אשמח לקבל תשובה ממישהו מבין תודה נשמות |
עדיף לעשות תוכנית שיש בה הגיון מעבר לx סטים שריר גדול, x סטים שריר קטן, וחלוקה אקראית לימי אימונים.
או בקיצור SS :rolleyes: |
תעשה ab
|
רק לא זה..
עוד דיון על ab נגד ss.. |
4 חודשים ? אחי אתה לא תהיה מוכן לא1לימפיה בזמן.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ככה אפשר לתקוף יותר שרירים אחי
|
אגב,ss היא גם סוג של ab.
|
ציטוט:
כל הגוף עובד בתוכנית גם טקסס מטוד והלינארית זה סוג של fbw כל הגוף עובד למרות שהחלוקה היא לכמה ימים כל הגוף עובד בחלוקה של פלג גוף עליון ותחתון זה ab |
ציטוט:
Squat bench deadlift b: Squat press powerclean למרות שזה נכון מה שאתה אומר. זה נכון גם מבחינת ab שיש חלוקת ימי אימון,וזה גם עובד על כל הגוף. |
ציטוט:
full body workout |
במושגים של בילדרים היא תיחשב תוכנית a1 a2 (קיקז1)
|
אשמח אם לא תדברו על ss ורק תענו על השאלה אם פול באדי או איי בי. נמאס מהקטילות של הפורום הזה. כואב לכם לנסות לענות על שאלה פשוטה? אז אל תענו רבאק
|
ציטוט:
אז תדאג שיהיה בתוכנית אימון שלך סקואט , דדליפט , בנץ' , פרס ,מתח בתוספת משקל או חתירה בקיצר תעשה ab שיש בו את התרגילים האלה ותנסה לעלות משקל מאימון לאימון עד כמה שתצליח בהצלחה |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ממה שהבנתי העניין הוא שכרגע יש לך זמן להתאמן 4 פעמים ובעתיד לא
אז אתה יכול לעשות ab רגיל ופשוט לשנות מתי כשאין לך זמן למשל: אתה יכול לעשות abxabxx רגיל כרגע ומתי שאין לך זמן תעשה axbxaxx שבוע אחד,ושבוע שני bxaxbxx. |
סליחה שאני ככה מתפרץ לאשכול שלך, אבל מה זה בדיוק ab? סתם דרך לסדר למישהו את תוכנית האימונים? או שזה ראשי תיבות?
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 04:30. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ