![]() |
האצבעות רדומות כבר חודשים
שלום רב
יש לי תחושת נימול ב 3 אצבעות (זרת ושתי הקרובות אליה) כבר 3~ חדשים. הלכתי לבדיקת emg ונאמר לי שהעצם לוחצת על העצב. לפני 5~ חודשים התחלתי ללמוד אומנות לחימה (קונג פו) הכוללת מכות בבובת עץ עם האזור מעל למרפקים. כשאמרתי זאת לאורטופדית (והראתי לה את הemg) היא הציעה שאפסיק ואראה אם הבעייה עוברת מאליה ואם לו אולי אצטרך ניתוח (יכול להיות ש"הובלתי" אותה לחשוב/להאשים את הקונג פו?). וכן אמרה שתת פעילות בלוטת התריס ממנה אני סובל מגבירה את הפגיעות לזה. לעומתה טען המורה שלי שזו בעיה שתעבור והיו לו כבר מקרים עם תלמידים ש"נרדמו" להם אצבעות יותר זמן ממני (למרות שזו הפרנסה שלו אני מניח שהוא מודע לאפשרות של תביעות על נזקים שייגרמו, ודאג לבטח את התלמידים בחברת ביטוח. לא נראה לי שהוא חאפר אלא רציני ומבין בתחום). ומכאן שאלתי: למי להקשיב? בחוסר הידע שלי, רופא נשמע לי כסמכות העליונה. אך יתכן שאדם שראה הפציעות ספורט אולי מבין יותר בתחום? שמעתי כבר סיפור מחבר על אדם שאמרו לו (כמו לי) שייצטרך ניתוח לטפל בבעיה דומה, אך הקשיב לספורטאי שאמר לו שייעבור לבד, וכך אכן קרה. האם להמשיך או שאני מסכן ופוגע בעצמי? אשמח לשמוע חוות דעת, תודה רבה. |
בוא אני יספר לך את הסיפור שלי דומה מאוד...
אני שחקן כדורסל עכשיו בחופש הגדול יש לנו פגרה ואימונים ולא התאמנתי וישבתי הרבה זמן בבית מול המחשב עכשיו אחרי כמה זמן התחלתי להרגיש שאני לא מרגיש את הכף רגל שלי כולל האצבעות פניתי לרופא הוא לא ידע ושלח אותי לעשות את בדיקת (עם הזרמים החשמלים והדקירות)emg ברמבם עכשיו עשיתי את הבדיקה בלי הרדמה (אצל איזה רוסיה מניאקית)היא אמרה שיש לי בעיה בעצב בגוף ולא לחזור לפעילות גופנית עד שאני לא מרגיש שינוי אני החלטתי שאני חוזר לכדורסל מבלי להקשיב לה ואחרי שלוש אימונים אני הרגשתי את הרגל הלכתי לרופא הוא אמר לי לעשות כמה תרגילים שהוא אמר לי לעשות גם לפני שעבר לי לפני לא הצלחתי לקפוץ על רגל אחת ועכשיו הצלחתי מאז עברו 3 חודשים ואני לא נתקל בבעיה הזו היא מאחורי. מה שאני מנסה להגיד לך שיכול להיות שאתה צריך להזרים דם איפה שאתה לא מרגיש ויכול להיות שזה יעזור לך כמוני. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:28. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ