![]() |
התכנית שלי
AB
יום ראשון ורביעי A חזה ויד קדמית לחיצות חזה במוט 8X4 פרפר במשקוליות 10X4 שכיבות סמיכה 15X2 יד קדמית בפולי 12X2 משקוליות 12X2 כל יד בישיבה בטן : 30 חזרות ישר, כל 10 חזרות נשאר למעלה עבודה סטטית 30 חזרות לצדדים, +עבודה סטטית כל 10 רגלים ב90 מעלות 10*3 הרמת רגלים לחזה מ90 מעלות בטן תחתונה יום שני וחמישי B גב כתפים ויד אחורית פולי צמוד לחזה פירמידה 8-10-12 מתח בגרוויטון 12X3 חתירה 12X2 יד אחורית עם חבל 12X2 יד אחורית במכשיר (לישר את הידים) 12X2 כתפיים TRISET - זה 7 הרמות קדימה, 7 לצדדים, ו7 למעלה, כל זה כפול 2 יום שלישי ריצה ובטן: 10 דקות ריצה בהליכון בטן כמו ביום ראשון וחמישי איך התכנית בכללי? איך אפשר לשפר ? תודה:wiggle: |
2 תרגילים לחזה זה מספיק?
|
אויש שכחתי שכיבות סמיכה... עדכנתי.. ואם אתה עדיין חושב שזה לא מספיק מה עוד אפשר לעשות?
|
עוד תגובות ?
|
אני מבין שרגליים זה לא שריר.
קודם כל לדעתי תשנה את החלוקה ל A-חזה כתפיים יד אחורית ובטן B-רגליים גב ויד קדמית את השכיבות שמיכה תשנה לפלייס עם כבל. בקשר לבטן 4 תרגילים זה ממש לא טוב לא נראה לי שתתפתח. 2 תרגילים של 3x8-12 חזרות עם משקל מסימלי ובמידה ויהיה לך אחוז שומן נמוך זה מספיק בהחלט תשדל לעשות 8-9 סטים לשרירי גדול[חזה,רגליים,גב] ו 5-6 סטים לשרירי קטן[כתפיים,ידיים ובטן] |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:52. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ