![]() |
שבוע העמסה עם קריאטין
רציתי לשאול אם ביום שאין אימון בשבוע העמסה האם צריך לקחת 4 פעמים את הקריאטין או פעמיים?
|
לי הסביר בעל חנות ספורט :):):):),שהעמסות בקריאטין זה בולשיט כי הגוף יכול לקלוט רק כמות מסוימת בזמן מוקצב,ו20 גרם ביום או 15 כמה שלוקחים בהעמסה זה סתם בזבוז.
אני אישית כשהשתמשתי לפי כשנה, לקחתי 10 גרם ביום אימון ו5 ביום מנוחה. ממליץ לך את אותו דבר, את הקיק של הקריאטין מרגישים כ-שבועיים שלוש לאחר שהתחלתה להשתמש (בשבוע השלישי זה כבר ממש מורגש ורואים שיפור). |
קח 4 כפיות ביום למשך 5 ימים מחולק שווה במהלך היום
אחר כך רד לכפית אחת בבוקר (אני לוקח גם עוד כפית סביב האימון) |
ציטוט:
|
5 גרם ביום קבוע, הכי פשוט והכי טוב. לא צריך העמסה.
|
3 תגובות וכול אחד אומר משהו אחר, בלבלתם את הבחור !
עם העמסה ובלי העמסה האפקט יהיה דומה, גם 5 גרם של קריאטין ביום מספיק, הבעיה היא הספיגה, לכן תדאג לעלות את רמת הסוכר בדם כדי להפריש יותר אינסולין לדם לפני שאתה לוקח את הקריאטין, אופציה לא רעה בכלל לאכול 3-4 תמרים רבע שעה לפני לקיחת הקריאטין, זה אמור לשפר את ספיגתו, בהצלחה ! |
5 גרם זה סקופ 1 נכון?
|
לא שמעתי על סקופים בקריאטין.. אבל קח כף 1 (כפית קטנה של תה).
|
ציטוט:
השאלה שלי אם הכפית הזאת מכילה אמורה להכיל מנה של 5 גרם קריאטין? |
כל אחד כותב משהו אחר, כי אין הוכחה לאיזו שיטה עדיפה, השיטה הרגילה של ה-5 גרם ביום או שיטת ההעמסה... תנסה את שתי השיטות תראה איך זה ישפיע
|
אני חסיד של שיטת ה-5 גרם כל יום.
לא צריך להסתבך. |
ציטוט:
|
אני עדיין חושב שבימי אימון צריך 10. 1 לפני (כ שעה לפני) ו1 אחרי.
|
ציטוט:
|
כי לי זה עבד מצויין.
למה לא? |
מה זה יעזור אם השריר כבר רווי בקריאטין?
|
לתקופה מסוימת עדיף 5/10
|
באיזו תקופה מדובר? מה זה משנה אם השריר רווי בקריאטין?
|
בהתחלה כמובן. 10 גרם זה לא יותר מידי ככה שלא תבזבז סתם.. ביחס לכאלה שאומרים לקחת 20 גרם.
וגם 10 בימי אימון כי יש יותר מאמץ גופני ופירוק שרירים ועדיף לקחת קצת יותר סביב האימונים שיספג עוד יותר טוב. שאתה אומר השריר רווי בקריאטין.. מצב זה קורה רק אחרי 3 שבועות.אולי יותר שהשריר מלא בכמות מירבית של קריאטין. עד אז אני תומך בגישה שלי.. |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:32. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ