![]() |
סכנות באבקת חלבון ?
לאחרונה אני שומע יותר ויותר על אנשי מקצוע ותזונאים שמזהירים ספורטאים ומתאמנים מצריכה של אבקות החלבון.
מצויין כי לאבקות החלבון השפעות שליליות על הגוף ומתבטאות בעיקר בבעיות קשות שנוצרות לאורך זמן בכליות ובכבד. מישהו יודע בוודאות מה הסכנות והיתרונות באבקות החלבון ?? |
אתה עלול למות
אבקת חלבון מכילה דברים לא טבעיים זה דבר כימי שעשו אל תיקח את זה! כל אלה שלוקחים אבקת חלבון מתים בגיל צעיר מאוד תקרא על זה מחקרים ועכשיו ברצינות כמו שאין שום דבר שמסוכן בטונה\קוטג'\ביצים אותו דבר לגבי האבקה תקרא קצת בפורטל פה יש מספיק מאמרים על זה |
שמעתי שזה מכיל אסטרואידים, כדאי לך להיזהר!
|
ציטוט:
קראתי מאמר שממליצים לספורטאים 300 מ''ג ולא יותר , 5 ביצים = 450 מ''ג וזה ידוע שכולסטרול מעלה לחץ דם ועוד הרבה דברים |
איפה הפטיש?
|
ציטוט:
באמת באמת באמת :confused::confused::confused: |
ציטוט:
|
יצמח לך זנב!
|
יש בפנים סרטן
|
ציטוט:
אני מניח שאתה אומר את הדברים כתוצאה מצפייה בכתבה על אבקות החלבון בחדשות ערוץ 2 אז הנה אתר שמפריך כל משפט משמעותי שאמרו בכתבה: http://www.kilogram.co.il/2118/%d7%9...5%d7%91%d7%94/ בשביל שיהיה לך עומס ולחץ על הכליות אתה תצטרך לאכול כמויות מטורפות של אוכל. בגלל זה תחפש בכתבות באתר את הנוסחא שבה אתה מחשב את כמות החלבון היומית שאתה צריך לאכול וככה לא תסתבך עם עצמך ותדע בדיוק את כמות החלבונים שאתה תכניס לגופך. אין שום חיסרון באבקה זה רק מוסיף. אבקה זה כמו אוכל רגיל, זה כמו שיגידו לך שזה לא בריא לאכול טונה וקוטג' אתה באמת תאמין לזה? בכל מקרה אם אתה כ"כ דואג לבריאותך תמיד אפשר ללכת לעשות בדיקות דם ולהבדק אצל רופא המשפחה. |
ציטוט:
בהצלחה |
|
בקרוב יעלה מאמר בנושא לאתר. "צריכת חלבון ופגיעה בכליות".
המסקנה המרכזית: בולשיט. בברכה גל |
גםלי פעם אמר בעל מקצוע שאבקת חלבון מסוכנת וסקוואט פוגע בגב ובברכיים
ואז הוא חזר לעבודה והמשיך לבנות שולחן |
ציטוט:
|
אני משתמש באבקה
אבל כן שמעתי שאצל חלק מהאנשים לאחר תקופה ארוכה בגלל הספיגה המהירה של החלבון בגוף בהיותו אבקה לא טבעית גורם לבעיות בקיבה |
ציטוט:
אתה אומר להפסיק להשתמש באפקה? |
ציטוט:
איך אני אוהב את האנשים "החכמים" בחדר כושר שפעם היו מנ!פחים וסקוואט ודדליפט הורס את הגב ואם תשתה אבקת חלבון זה ינפחחחחח אותך |
איזה סכנות יש כבר?הכל בולשיט לדעתי אנשים שלא מבינים ישר שוללים
|
ציטוט:
העיקר הם גדולים ואתה לא, מצידי להיות גם ענק בלי להבין כלום אז אל תזייין תשכל |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:30. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ