![]() |
שייק משופר
מה דעתכם על הרעיון הבא -
כמה כפות שיבולת שועל + כף הגשה מיי גבינה + 2 גבעי יוגורת/גביע גבינה לבנה + בננה/סוכר ענבים וחלב. בבלדר כמובן, אני שותה את זה עכשיו וזה דווקא נוזלי וקל מאוד לשתייה... - 55 גרם חלבון כל זה ישר אחרי אימון כתחליף לשייק הרגיל... בנוסף אשאל עוד שאלה כדי לא לפתוח פוסט נוסף - נניח שהיה לי אימון חזה מצויין בעצימות גבוהה והשרירים קצת נתפסו, אם אני עושה אירובי יום אחרי זה מפריע למנוחה המוחלטת של השריר..? תודה מראש! |
שייק ידוע לא חידשתה לאף אחד כלום
|
ציטוט:
|
כפרה עליך זה לפורום תזונה
|
תלוי איזה אירובי
לא כל הנתאוששות מקומית. |
ציטוט:
|
כדורסל נראה לי יפריע כי יש הרבה תנועה במרפק של הכתף
ובכלל כדרור = תנועה דומה למקבילים. אבל נגיד אתה עושה משהו בעצימות גבוהה זהמ פריע להתאוששות של מערכת העצבים לב ריאה וכל זה ואז זה מפריע גם לחזה נגיד. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
השייק נשמע בן ****, אבל העניין שאחרי אימון הוא לא יספג כל כך מהר בגלל החלב והיוגרוט
|
שמע,לרוץ אין שום בעיה
כדרור גם לא כמה מאמץ אתה מפעיל בכדרור?:huh: |
ציטוט:
|
ציטוט:
סיקס פאק,תעשה אירובי אין שום בעיה..זה לא יעכב שום התאוששות. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אחרי שאני משחק כדורסל כל הגוף כואב לי, אני חלש וקר לי...
ועוד אני בכושר זה רק אומר כמה שכדורגל וכדורס פותח לך ת'תחת יותר מכל סוג ארובי אחר כי אתה אפילו לא שם לב למה שאתה עושה ומי כבר יכול ללכת סתם לרוץ 3-4 שעות לעומת כדורגל וכדורסל שאפשר בכיף להרביץ אפילו יותר מזה... |
1) כדורגל/כדורסל זה לא אירובי מתמשך הכוונה שאתה כל הזמן עושה הפסקות לא רץ בקצב אחיד לפעמים גם עוצר
2) כדורגל/כדורסל זה ספורט גם אירובי וגם יש בו אנארובי לאחר אימון אין לי כוח לזוזזזז פשוט אין לי כוח לזוז אני עייף מוציא מלא אנרגיה באימון:sad: לא יודע אם זה טוב או רע אבל רק ככה אני נהנה מהאימון |
לדעתי לשחק כדרוסל שחזה מתאושש זה ממש לא טוב, למשל שאתה מוסר את הכדור את משתמש הרבה בחזה בכלל רוב התנועות בכדורסל משתמשות בחזה.
|
ציטוט:
איזה שטויות, כמו שלאו אמר זה מפריע למערכת העצבים להתאושש... כדורגל/כדורסל זה ספורט שמפעיל את כל השרירים בגוף בשעת הפעולה, אבל כמובן שלא בעצימות גבוהה כמו אימוני משקולות... אז יש איזה שהו חשש לפגיעה במנוחה אחרי הכל... |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:10. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ