![]() |
שאלה שעניינה אותי בקשר לתוכנית ss
בתוכנית אמורים למשל לעבוד בלחיצת חזה(או כל תרגיל אחר שקשור לss) משקל קבוע * 3 סטים , ורק באימון הבא לעלות את המשקל
אז השאלה שלי מה ההיגיון פה ? כי אם לדוגמא אני לוחץ 100 קילו סט ראשון וכך גם שני , ומרגיש שאני יכול בסט האחרון ללחוץ 105 קילו ואימון הבא לעלות שוב, אז למה לא? תמיד חשבתי שזה בכדי ליצור התקדמות לינאירית וזו הכוונה פה? |
אולי תקרא תספר במקום לזיין תמוח?
|
ציטוט:
ואתה זה שבא לזיין תשכל אז יאללה זדיין מפה |
:):):):) אתה חתיכת דיסלקט וטמבל.
אחי אחי אם יבוא קולמן ויתן לי אגרוףףףף אני בטוח יעוף 50 מטר באויר קוקסינל |
ציטוט:
|
חחחחחחחחחחחח
|
סאב נראה לי יש לך רגשי נחיתות קשים..ואיזה בילדר לקח לך תחברה בגלל זה אתה נכנס בכול הבילדרים
|
ציטוט:
|
digidigi תקשיב אנשים הרבה יותר מנוסים ממך בכל הקשור לאימונים ייצרו את הSS לכל דבר יש סיבה כמו כל דבר בחיים תעשה תתוכנית בלי קישקושים מיותרים ותראה תוצאות !
|
אם תעלה עוד משקל יותר ממה שאתה צריך באימון אתה סתם תתקע מהר. כל הקטע בתוכנית זה שאתה נותן לגוף להסתגל לכל משקל ואז מעלה באימון שאחרי.
בכל מקרה אם אתה רוצה ללכת על התוכנית פשוט תעשה אותה כמו שצריך. אל תשאל שאלות. תבצע הכל לפי הספר והתוצאות כבר יבואו |
ציטוט:
|
ציטוט:
לפחות יש פה אחד נורמלי לא כמו כל המיזדיינים פה(סאבזירו) שהוא בתול מסריח ובא לזיין לי תשכל במחשב |
זירו אולי קצת אגרסיבי מדי לטעם הרוב
אבל הוא בדרך כלל צודק אני מנסה להיות קצת דיפלומטי רוב הזמן כדי לא לפגוע ברגשות, אבל רמת האטימות פה לפעמים דורשת יציאת זירו. |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:41. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ