![]() |
שאלה| איך התפריט הזה לחיטוב??
Bmr= 1793
הוצאה קלורית יומית = 2151 חלבונים נחוצים= 108 גרם = 432 קלוריות שומן= 57 גרם =518 קלוריות פחמימות 125גרם = 500 קלוריות צריכה קלורית יומית לחיטוב= 1450 בוקר יופלה לבן 1.5% 130גרם פרוסת לחם קל +קוטג' 3% ארוחת 10 2 פרוסות לחם קל +קוטג' צהריים חזה עוף 200גרם כוס וחצי אורז לבן מבושל סלט ירקות200גרם+2 כפות שמן זית ערב(אחרי אימון) טונה בשמן משומר 100גרם ביצה קשה(m-l) ערכים סופיים: קלוריות: 1440 חלבון: 117 גרם שומן:54 גרם פחמימות: 120 גרם כולסטרול: 379 מג סיבים תזונתיים: 11.5 גרם 41%פחמימות 19%שומן 40%חלבונים |
כמה אתה שוקל.?
|
גובה 169
משקל 72 |
בטוח שצריך חיטוב?
|
לא בטוח שאתה צריך חיטוב וב. אין מספיק חלבון
קרא באתר את המדריך המלא לחיטוב |
בוא נגיד ככה אני רוצה רק להוריד קצת אחוזי שומן לפני שאני מתחיל לחשוב אם להתעסק בבודי בילדינג וכל זה
בגלל זה אני עושה תפריט חיטוב ומזתומרת צריך עוד חלבון? כמה? |
בעקרון זה חלבון כפול 2 ממשקל הגוף
תקרא תמאמר |
כפול 2 זה מינימום להתחלה אחר כך מעלים,החלבון יהיה רוב הקלוריות שלך בתפריט וחשוב מאוד חלבון גבוה במיוחד בדיאטה לשמור על השריר.. תקרא תמאמר יתברר לך הרבה דברים אל תתעצל
|
קראתי והבנתי שבהדרגה צריך להוריד את כמות הפחממות ובימקומן להכניס חלבון
תוכלו לייעצ לי מה להכניס לתפריט ? חשבתי אולי במקום האורז להכניס איזה משהו עם חלבונים יש רעיונות למשהו עם חלבונים שיישתלב לי טוב בארוחת צהריים במקום אורז? |
למה במקום?
אתה צריך פחממות פשוט צריך לדעת כמה ואיך |
אז רגע בתפריט שלי מה אני אמור לשנות? פשוט להוסיף עוד חלבונים? להגיע ל144גרם ככה?
|
בתור ההתחלה הייתי עושה ככה
חלבון כפול 2 שומן כפול 1 השאר זה פחממה |
סבבה אז אני ישנה תודה :]
|
תזכור שפחממה =4 קלוריות
חלבון=4 קלוריות שומן=9 קלוריות |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 11:03. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ