![]() |
לכל החברים שמשתמשים באבקת חלבון של פרובודי
אהלן
אנני יודע אם מנהלי הפורום מאשרים את מה שאני עושה כאן,אבל אם זה לא מקובל,אבין אם האשכול יימחק. רציתי לשאול האם יש כאן מתאמנים שמשתמשים באבקת חלבון של פרובודי או בגיינר,ירצו לרכוש יחד את המוצרים,כך שייצא מחיר נוח למבצע הזוגות. אני מעוניין להמשיך לרכוש את האבקה הזו בקביעות ואשמח אם יש כאן כאלו שירצו לשתף פעולה שנרכוש יחד. אם יש מעוניינים,אתם מוזמנים להשאיר מייל או שאעביר לכם את שלי. אני מציין שאני לא סוכן ולא קשור לשום חברה או למוצר עצמו אני פשוט צרכן שמעוניין לבדוק מצב לרכישה בזוגות כדי שייצא מחיר נוח לשני הצדדים. תודה(: |
שמע, אם אתה משתמש בה באופן קבוע ומרוצה ממנה למה שלא תקנה זוגות בעצמך לטווח ארוך קצת? זה מה שאני עושה...
|
לא ממש בדקתי איזה חיסכון יכול לצאת לי מזה שאקנה במשותף עם עוד מישהו מאשר לקנות זוגות בעצמי-אולי אתה צודק וזה יוצא בסופו של דבר אותו הדבר...
התשלום הזה של 500 ומשו ש"ח עבור שתיים,קצת קשה לי כרגע,לכן אני מעדיף פעם בחודש,חודש וחצי לשלם חצי מהסכום ולהתחלק עם עוד מישהו תודה על התגובה בכל מקרה,אם זה כן יישמע לך מתאים,אתה מוזמן לומר(: |
אתה ממש לא עובר על חוקי הפורום
אנחנו נשמח אם תנצלו את המבצעים שיש לנו בחנות ובכל אופן....למה באמת שאתה לא תקנה לבד במסגרת המבצע? |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 04:37. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ