![]() |
עד כמה המכשיר שמודד אחוז שומן בחד כושר מדוייק?
אצלינו בהולמס פלייס זה משקל כזה שעומדים עליו עם רגליים יחפות.
עד כמה הוא מדוייק מהניסיון שלכם? |
יש הרבה מחלוקות בנושא של מדידת אחוז השומן ..תקרא את הכתבה הבאה ,היא מאד תעזור לך להבין איך המדידה עובדת ולמה יש סטיות במדידת אחוז השומן.
תעתיק את הכתובת הבאה לדפדפן ותקרא: ynet.co.il/articles/0,7340,L-3976234,00.html |
עם תיהיה חכם תבין שאי אפשר למדוד אחוז שומן דרך כפות הרגליים אז המכשיר לא אמין ביכלל
|
יש לי שאלה בלי קשר.
יש נוסחה כלשהי שלפיה אפשר למדוד בערך מה אחוז השומן? או דרכים דיי פשוטות למדידת אחוז שומן? לפותח הפוסט: לא זה בולשיט גמור,כשהייתי בחיטוב על 1700 קלוריות המכשיר הזה רשם לי שאני צורך 3500. אני במסה לא מצליח לאכל 3500 קלוריות.(בלחץ 3000). |
תלוי איזה מכשיר ואיך הוא מכוון. וזה לא מודד מהרגליים אתה תופס
בידית או 2-תלוי במכשיר והוא שולח גל בגוף,משהו הזוי שאני לא זוכר להסביר. בכול אופן,גמאני בהולמס פלייס והמכשיר שלהם מזייף ב-עד 7%..הוא הראה לי כמעט 18 אחוז שומן,עם שישייה בבטן..תעשה בדיקת קליפר,או מכשיר מדוייק יותר עם 2 יתדות תפיסה ולא אחת. |
מכשירי חרטה....
|
בשביל מה מכשיר ובשביל מה מדידות?
יש ראי? נראה טוב או לא? זה המבחן היחיד. בהצלחה. |
מכשיר דפוק אש!אני זוכר שפעם אחת לפני איזה כמה חודשים,בדקתי את עצמי היה לי אחוז שומן 14,ירדתי ואז אחרי שנייה עליתי שוב וזה הראה לי 11.
|
שווה לנסות את הבדיקה הבאה:
(לא יודע עד כמה היא אמינה,אבל אפשר לעשות השוואות בין תוצאות הבדיקה שיצאו לכם במכשיר לעומת הבדיקה הנ"ל) להעתיק לדפדפן: fitlife.co.il/health/body-fat-calculator.html |
תודה על התגובות, גם לי לא נראה היה הגיוני שאני 19 אחוז כשבכל מכשיר אחר זה מראה לי 11
|
הדרך היחידה למדוד בצורה מדויקת אחוזי שומן זה בבריכה עם אלקטרודות שמחוברות לכם לגוף.
כל דבר אחר זה חרטא. |
אם הזמן לומדים לראות את האחוז שומן פחות או יותר, וכמה שזה נשמע מפגר - זה בדרך כלל יותר מדויק ממכשירי החרטה האלה....
|
זה הראה לי שאני 18.5 אחוז עם ורידים בבייספס
|
ציטוט:
זה לא מדד. בכל אופן המכשירים האלו שווים לתחת. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
טוב זאת לא הנקודה הקיצר הזיוף של המכשיר הוא גדול מאוד
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 02:50. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ