![]() |
למבינים בתחום השחייה .
שלום חברים רק מי שמבין בתחום השחייה יכול לעזור לי פה רציתי לדעת העם בשחייה עם כפות שבא ההתנגדות יותר קשה אבל ההתקדמות מהירה יותר אני שורף יותר קלוריות מאשר בשחייה בלי כפות .
הכוונה העם שעה שחייה רצוף בלי כפות תשרוף לי פחות קלוריות מאשר שחייה שעה רצוף עם כפות תודה רבה זה יעזור לי מאוד |
אין אף אחד שיכול לעזור לי בזה ?
|
מה זאת אומרת?
|
מה זה כפות?
|
אתה מתכוון אולי סנפירים?
|
כפות? מה אתה כלב?
|
אני מתכוון לכפות שמים את זה על הידיים והליצן המרקד את ממש לא מצחיק אז לך תחתום על מתאם ותתחבר לי לממצה מה אתה אומר ?
|
כן אחי,אני ממציא שיטת הסייכיף האדם פה בתמונה מתאמן כפות בשיטת הסייכיף והוריד 10 אחוז שומן בחודש ללא מאמץ!
http://img149.imageshack.us/img149/2300/37429941.jpg |
באונה איזה כייף זה לקבל עזרה ממש פורום טוב עם אנשים שעוזרים לכו תזדינו כולכם אנשים עם אף בשמים כולם בלעו ליצן ניהיו מצחיקים פה
|
ציטוט:
|
אתה מצחיק או מה ? סתום תפה
|
אם אתה מקבל כאלה תגובות...כנראה שהאנשים לא מבינים בשחייה...לך לפורום שחייה תקבל מענה יותר טוב לדעתי.
|
ציטוט:
|
אני שחיתי 3 שנים וגם התחרתי, אין טעם ישר לקפוץ על בנאדם, לא יודעים סבבה, לא צריך לענות.
בכל מקרה, שימוש בכפות, מצופים, סנפירים, הכל תלוי בעצימות של האימון שלך. אני הייתי עושה אימוני שחייה של שעתיים בבריכה עם כפות וסנפירים בעצימות נמוכה וזה לא באמת הקשה, הייתי שוחה נאמר 3 קילומטר לא זוכר כמה, אבל אם הייתי עושה אימון של 50 מטר ספרינט ואז 250 מטר מנוחה(שחיה בעצימות נמוכה) מחזורי הייתי שורף יותר כי הייתי עובר יותר מרחק במים גם אם הזמן היה יותר קצר נאמר שעה וחצי. הכל תלוי במטרות שלך ובכושר, לא ממליץ לעבור לאימון ספרינטים במכה תעשה את זה בהדרגה. תעשה חישוב בסופו של דבר של המרחק שעברת באימון וזה יהיה המדד שלך לשריפת קלוריות, כמו כל תחום שהוא. כמובן אני מדבר על אותו סגנון שחיה, אל תעשה לי השוואה בין חזה לגב או לפרפר |
תודה רבה אחי .
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 01:36. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ