![]() |
תוכנית בmtv על pl
תוכנית על ילד שחולם להיות PL ולומד איך לעשות דדליפט בנץ' וכו' ותוך כדי תופס ביטחון עצמי
http://www.mtv.com/videos/made-seaso...playlist.jhtml |
פאקינג ג'וני ג'קסון עובד איתו! חחח בן :):):):)...
|
אהבתיי
|
בס"ד
יפה מאוד, מזכיר איזה סרט מוטיבציה... כיף |
אהבתי!!
|
ח הרג אותי איזה גיי הילד
|
הילד באמת גיי זה לא מפתיע שהוא מתנהג בהתאם...
לא יאמן יש לתיכון שלהם נבחרת pl!!! לנו בכל הארץ במקרה הטוב יש תחרות לחיצה מצ'וקמקת ולהם יש בכל תיכון שלל נבחרות ושלא נדבר שלכל נבחרת יש מעודדות וגם למעודדות יש סגל תקציבים וכו'... אם הייתי יכול הייתי נולד בארה"ב לא יאמן כמה שפע בארץ אחת וזה עוד בדרום איפה שכל ה"טפשים" (אם אתה לא חכם לפחות תהיה חזק..) |
תאמינו לי החלום שלי שיהיה פו כמו שם בארה''ב
|
ממה שראיתי כשהייתי בארה"ב, השיעורי pl בתיכונים זה לא מה שאתם חושבים. לא כל מאמן שם זה ריפטו
ויש הרבה כאלה שהם סתם מורים לספורט ולא שמים זין על הזה שהילד בן 15 מולם ששוקל 50 קילו עושה דדליפט של 100 עם גב יותר עגול מעיגול, ועוד מעודדים אותו. תכפילו את הילד הזה כפול 20-30 ויוצא בלאגן. |
ציטוט:
|
שמע האמת 250 פאונד דדליפט זה מאוד מפתיע לטובה... חתיכת התקדמות, אני רואה אנשים במכון שלי שמתאמנים שנים ומרימים הרבה פחות ומתנשפים (שזה עצוב לכשעצמו אבל עדיין)
|
בדיוק חשבתי על זה שיהיה אליפות בתי ספר לpl
|
פאקקק זה לא אמיתי!! לא מזמן שיפצו לנו את החדר כושר בבצפר וחשבתי שאצלנו זה עוד נחמד עכשיו שאני רואה מה הולך שמה אין מילים.. מגרש פוטבול פאקינג מגרש פוטבול, מכון יותר טוב מרוב המכונים המסחריים שיש היום
וווואווו |
היעני ספורטאים בביה"ס שלו מתנהגים כמו פוצים מלאים באגו ושנאת חינם...
|
מאד מרשים השיפור שהוא עשה בזמן כל כך מועט, הבחור הרים יותר מכפול מהמשקל שלו, נחמד לראות סיפורי הצלחה שכאלה.
|
ציטוט:
ככה זה כשהכל בא בקלות בחיים אז אנשים מרשים לעצמם לזלזל בכל אחד |
ציטוט:
בחיים לא שמעתי על חדר כושר בבית ספר בישראל. |
ציטוט:
|
ציטוט:
אכן ילדה חזקה |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 16:09. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ