![]() |
מקבילים....
זה מחשב תרגיל מורכב נכון? תגידו כדאי לי הוסיף אותו לתוכנית במקום תרגיל אחד של יד אחורית?
אני עושה פיצולים ויש לי שני תרגילים של 4x8 ליד אחורית, כדי להחליף אחד במקבילים? ומבחינת עבודה על יד אחורית זה משנה אם אני נשען טיפה קדימה ככה שזה עובד גם על החזה או לא? |
אם אתה נשען טיפה קדימה אז אתה מכביד על היד האחורית ואז יותר קשה ואז זה יותר טוב ואז זה עובד יותר טוב על היד האחורית ואז ואזזזזז הזקנה התפצלה לשתיים ומתוכה יצא אור חזק עם לייזרים
ומקבילים זה תרגיל מאוד מאוד טוב ליד האחורית לא כדי לוותר עליו |
הישענות תוסיף יותר מעורבות של החזה
|
ציטוט:
|
כן ///
|
הבנתי, תודה רבה
|
למה לעשות 2 תרגילים שהם 4x8 ליד אחורית, מספיק תרגיל 1 (תגוון בין מקבילים ללחיצת חזה באחיזה צרה)
תרגיל שני 3x10 ואז קבלים 3x10 |
לא משנה הוריאציה של התרגיל יד אחורית תמיד תעבוד עם החזה תחתון זה בלתי נמנע בטווח תנועה מלא, יהיו עוד שרירים מעורבים בתרגיל, זאת המהות של תרגיל מורכב, כמה קבוצות שרירים.
|
אוקי, תודה הנחש המעשן :) ובוטן תודה על התגובה אבל אני לא חושב שאתה צודק, צריך יותר מתרגיל אחד, אולי אחד 4x8 ואחד 3x8 אבל צריך יותר מאחד לפי דעתי
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
חוץ מזה אם אין לך מה להגיב אתה לא חייב להגיב אלי האנה. |
מה זה לתת דגש?
ומקבילים זה תרגיל גם ליד אחורית, לא רק. |
ציטוט:
|
לי יש מקבילים ביום של החזה ? נזיז את זה ליד אחורית או שאפשר לעשות מקבילים ביום של החזה?
|
מתי כבר תפסיקו לתייג כל תרגיל ותרגיל לשריר אחר במקום להסתכל פשוט על תנועות !!:(:(
|
ציטוט:
|
פימפומים לנצח
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:07. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ