![]() |
ריפטו על Barbell Shrug
|
אפשר לתמצת את הסרטון ל-"אני ריפטו ואני בן 54 אולדסקול אחושרמוטה וגם אחרי ניתוח בכתפיים אני נותן לכם פה שראג של 500 פאונד שזה בעצם עשירית קלין עם rom של 3 מילימטר"
בכל מקרה, זה יכול להיות תרגיל טוב לכוח מתפרץ, אבל אני לא רואה איך זה עדיף על השראג הקונבנציונלי מבחינת בניית מסה בטרפזים, קל מאוד לרמות וטווח התנועה המזערי של התרגיל מצריך more for less. כנראה היה לו קצת משעמם לבד שם במכון אז הוא אמר "נוסיף עוד סרטון לאוסף ועל הדרך נראה כמה אני סוס" |
בדרך כלל מתי אמורים לשלב את התרגיל ?
|
מסה->כוח
|
ציטוט:
|
התכוונת בתחילת הקלין
|
ציטוט:
|
הסיום של הקלין זה הנעילה עם המרפקים קדימה
|
ציטוט:
|
איזה כבוד יש לי רצועות כמו של דוד ריפ! :sbb4:
|
הבנתי.
בכל מקרה לא נראה לי שיש לזה מקום אצל מתחילים, במיוחד כשרובם מוותרים על הקלין. |
פאוורקלין>מתח>bor
|
רק אני לא רואה את הסרטון?
עריכה לא משנה הסתדרתי חח |
ציטוט:
שהוא מחשיב מתח בתור "תרגיל עזר" כאילו זה איזה כפיפות מרפקים, כשלמתאמן מתחיל שלא מחפש להיות Olympic lifter, המתח זה תרגיל שעולה על הקלין מכל בחינה. |
פאור קלין עוזר לשפר את הדדליפט, ודדליפט עולה על מתח ללא שום ספק.
|
עדיף שמה שישפר את הדדליפט יהיה הדדליפט, והקלין ישאר לאלה שמתעניינים בתחום ההנפות.
|
ציטוט:
|
פיספסתם את הנקודה פה הפאוור קלין בא להביא את האלמנט של כוח מתפרץ מה ששום תרגיל אחר בתוכנית ss קלאסית מספק מכאן הנקודה למה כדאי וחשוב להביא את הפאוור קלין בתוכנית = כוח מתפרץ ולא דווקא לתחום התחרויות האולימפיות של הרמת משקולות וכו'
|
נכון,
חבל שהרבה מחליפים את הפוורקלין במתח / bor ב-SS אני יודע שלא קל ללמוד אותו לבד, אבל זה אפשרי, אם אחרי קריאה של הספר וגם אחרי ה-dvd לא הולך, אפשר ללכת למכון של משקולנים. |
אני למדתי לעשות pc לבד והיה הרבה יותר קל מללמוד לעשות סקוואט לבד.
פשוט רואים את הדיוידי |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 04:32. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ