![]() |
עזרה בבניית תוכנית-הפניה למדריכים
עבדתי עד עכשיו בתוכנית ab.
אני רוצה לעלות רמה ויש בלאגן רציני במאמרים באתר ובפורום. אני כבר לא יודע מה מעודכן ומה לא רלוונטי כ"כ. היייתי שמח שתפנו אותי למאמרים שיעזרו לי בבניית תוכנית חדשה... תודה. |
Ss .
|
זה נראה קצת משעמם... מה האלטרנטיבה?
|
אתה צריך לשנות מנטליות מהר ידידי -_-
אם אתה מחפש שיהיה לך "מעניין" בחדר כושר, אתה לא בתחום הנכון אתה תתחיל להתעניין ברגע שאתה תראה באיזה מהירות אתה עוקף את כל ה"סוסים" בחדר כושר במשקלי עבודה ובגודל באופן עקבי. אם לקבל עצות ממדריכים זה מה שמעמיד לך, אז אני מדריך מוינגייט, לא שזה באמת אומר משהו. |
ציטוט:
|
אוי נו באמת... אני לא מחפש אטרקציות באימונים. אני מדבר על זה שאין לך גיוון... וזה מוריד את המוטיבציה...
אם זאת היתה התוכנית היחידה הרצינית אז סבבה... אבל יש מגוון של תוכניות ורציתי יותר מגווונת מ-ss. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אני לא סתם בא להתווכח. אני רוצה לשמוע את הצד השני ולהשוות. זה הכל... |
הצד השני זה תוכנית ab עם 12 סטים ליד קדמית ו9 לכתפיים, מעוניין?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אנחנו ממליצים לכל אחד שמבחינת המשקלים שהוא מרים הוא מתאמן מתחיל, לעשות ss, ולא סתם ככה. תוכנית פיצולים סטנדרטית לא תאפשר לך להתאושש ורק תתקע אותך בסופו של דבר. בss אתה תעלה משקלים בתרגילים באופן קבוע וגם מן הסתם תגדל. כמה זמן לקח לך להעלות 5 קילו בבנץ' פרס נגיד עד עכשיו? (2.5 קילו מכל צד) שבועיים? שלושה? בהתחלה של ss אתה תעלה שבוע אחד 10 קילו ושבוע אחד 5, ובהמשך שבוע אחד 5 קילו ואחד 2.5. (בהנחה שתאכל מספיק, דבר שגם מאוד חשוב בתוכנית) התוכנית עצמה היא מאוד לא משעממת כי אחרי שאתה גומר את השבועיים-שלושה הראשונים של הריסט אתה מתחיל להתקדם במשקלים כל אימון, וזה דבר שצריך להשקיע בו כדי להצליח. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 17:45. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ