![]() |
קריאטין בגיינר - שאלה
אני לוקח גיינר בימים שאני מתאמן..בערך 5 גרם
השאלה בימים שאני לא מתאמן ולא לוקח אבקה..האם תהיה לזה השפעה שלילית? |
אולי לא ניסחת טוב את השאלה.
5 גרם מגיינר לא אפקטיבי. תבדוק את נוסח ההודעה שלך אולי טעית במשהו. גיינר-אבקה לעלייה במסה |
ציטוט:
ננסח את זה ככה: כאשר אני לוקח גיינר..אני לוקח כף וחצי חצי שעה שעה לפני אימון..וכף וחצי ישר אחרי אימון בגיינר יש קריאטין..יוצא לי בערך 5-7 גרם לקחת ביום אימון השאלה מה קורה כאשר אני לא מתאמן ולא לוקח גיינר..האם האפקטיביות של הקריאטין יורדת |
כן. קריאטין מומלץ לקחת 5 גרם כל יום וזו הסיבה שאני לא אוהב את הגיינרים שמכילים קריאטין.
עדיף לקנות קריאטין מונוהידרט בנפרד. לחילופין, אתה יכול לצרוך 10 גרם בימי אימון (בחלוקה ל-2 מנות) ובימים ללא אימון, לא לצרוך כלל. בברכה גל ציון-פור |
גל ציון-פור ענה לך בצורה טובה.
אם תסתכל על קריאטין "כהשקעה לטווח ארוך" תיראה שהמחיר נותן תרומה נאה ביותר. אריזה של קילו מספיקה לכ 200 ימים במידה וצורכים 5 גרם כל יום או לחלופין 10 גרם רק בימי אימון. אפשר למצוא את המוצר במחירים די אטרקטיבים. לדוגמה הקריאטין הטהור של חברת Natures Best http://www.israelbody.org/Index.asp?...yID=146&Page=1 |
לא המלצתם לי לקחת קריאטין
כל יום 10גרם פעמיים של 5גרם? עכשיו אתם אומרים יום בלי אימון לא לגעת חח תחליטו |
תקח גם גם
בכל מקרה תקח 5 גרם קריאטין כל יום בבוקר נניח ואת הגיינר תקח מתי אתה צריך לקחת אותו |
בס"ד
הם התכוונו לזה שיש לך שתי אופציות: 1) לקחת 5 גרם קריאטין בכל יום. 2) לקחת 10 גרם קריאטין בימים שאתה מתאמן ופשוט לחלק את ה10 גרם לשתי מנות של 5 ובימים שאתה לא מתאמן לא לקחת. מקווה שגם אני הבנתי נכון. |
אמרו לי לקחת 10 גרם כל יום(5x2)
זה רגיל לא העמסה אז מה נסגר אם זה מה לעשות בדיוק התחלתי לקחת |
איזה גיינר אתה שותה שיש בו 5 גרם?
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:51. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ