![]() |
הרבה לחם
אני במסה, אז התחלתי לאכול המון לחם.
מה זה המון - 7-6 פרוסות לחם ליום, פעם לא הייתי אוכל לחם בכלל. אחרי 3 חודשים במסה המאמן שלי שם לב שגדלה לי הכרס אז הוא המליץ לי להפסיק עם הלחם בכלל. האם זה נכון שמבין הפחמימות השונות - דווקא הלחם הוא זה שיכול לגרום לי לכרס? או שיותר סביר שהמאזן הקלורי שלי פשוט חיובי מדיי ואז הכל הופך לשומן. ללחם יש השפעה מיוחדת?? |
בס"ד
אתה עוד לא מצאת את האיזון הטוב ביותר והמתאים ביותר לגוף "הנוכחי" שלך. הלחם לא אשם. |
ציטוט:
זה עניין של מאזן קלורי נטו |
ציטוט:
|
מה הקשר?
אינסולין מעכב ליפוליזה אבל עדיין...מה הקשר בין לחם לקרס? למה אורז לא יכול לגרום לכרס? |
ציטוט:
פחמימות שמתפרקות מהר יותר ולעט יותר. תקן אותי אם אני טועה. |
אם השמנת מדי ולא עלית במסה (אני מניח שזה ככה אם אתה מתלונן על איך שאתה נראה) זה אומר שאכלת יותר מדי ביחס להתקדמות שלך במשקלים ולמאמץ שלך. נסה לחשב כמה קלוריות אתה אוכל ביום ותראה אם אתה במאזן קלורי חיובי גדול מדי. אם לא, אז כנראה הבעיה היא באימונים עצמם.
|
ציטוט:
עדיין...אין קשר בין זה לבין היווצרות כרס.... |
ציטוט:
|
ציטוט:
עליתי במסת שריר. אבל יחד עם זה גם בשומנים כמובן. לא הרבה. היחס שהיה לי נשמר - 1.83 מ' 79.8 ק"ג %14.7 שומן. |
ציטוט:
|
ציטוט:
שים זין על השומן לכמה זמן ורק ככה תראה תוצאות מרשימות בסופו של דבר. |
שמע יש לך מאמן מפגר
ברור שאחרי שלושה חודשים של תקופת מסה רצינית אתה תעלה גם בשומן זה בסדר, יש כאלה שמעלים קצת יותר שומן מהשאר לא נורא.. חלק מה"כרס" זה גם נוזלים שהצתברו. בקיצור שומן שמצתבר יותר בבטן+נוזלים+קצת שומן שעלה בתקופת מסה של 3 חודשים... אין מה לפחד.. |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:59. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ