![]() |
מהו מקור החלבון הכי זול שיש (לא משנה אם אבקה או אוכל מוצק)?
למשל האבקת חלבון שאני אוכל עכשיו מכילה 24 גרם במנה, וזה יוצא בערך 3.5 ש"ח למנה.
4 ביצים מכילות בערך אותה כמות חלבון, ועולות בערך 4 ש"ח. פחית טונה מכילה בערך אותו הדבר, ועולה 4-5 ש"ח. האם יש לכם מקור חלבון זול יותר מ 3.5 ש"ח ל 24 גרם? |
בחלב יש לך לליטר 30 גרם חלבון,וזה יוצא 3 שקל.
כמובן שביצים,ואבקת חלבון מכילים סוגים שונים של חלבונים. |
חלב עולה 4.75 בשקית ו5.90 בקרטון אולי לפני 12 שנה היה עולה 3 שקל
|
חלב בשקית אכן עולה 4.75, ואם יש בו 30 גרם חלבון אז ל 24 גרם זה יוצא 3.8, יותר מאבקת חלבון.
ברור שסוג החלבון הוא שונה, אבל אני שואל באופן כללי - האם יש איזשהו מקור חלבון זול יותר? |
לא נראה לי.
|
זרע זה חינם,ויש בזה יותר חלבון :p :p :p :p :p
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
מי שבחיטוב שלא ישתה חלב,
יש מספיק מוצרי חלב שאין בהם הרבה פחמימות |
חלב ונראה לי שאחרי החלב זה טונה,יש מבצעים ומחירים ממש טובים שיכולים להגיע ל2.5 שקל פחית.
|
ציטוט:
|
5 ש"ח לטונה זה מחיר מצוין ונדיר. פחות מזה כמעט לא ניתן למצוא
|
^^ הכוונה לאזור ת"א, ר"ג... אני בטוח שבאזורים האחרים אפשר למצוא בהרבה יותר זול, צפון, דרום.
|
יש 4 פחיות של סטרקיז ב15.5 שקל
|
בס"ד
כנפיים של עוף - כ 6 ש"ח לקילו (כ 33% זה עור ועצמות) אז יש לך כ 650 גרם בשר ב 6 ש"ח. רק אני לא יודע בדיוק כמה חלבון יש בבשר הזה באחוזים |
איפה קונים את זה בכל-כך זול?
ואיך מכינים את זה? מוזר שאין שום דבר שמתחרה באבקת חלבון שגם לא דורש הרבה עבודה (כמו חלב, ביצים, טונה וכו') וגם לא יותר יקר. |
ציטוט:
סקופ אחד עולה בערך 5 שקל שקית חלב עולה 4-5 שקל בחלב יש לך 33 גרם חלבון 30 גרם שומן ו50 גרם פחממה ו600 קלוריות(חלב 3 אחוז) |
ציטוט:
אם הכוונה לכנפיים של עוף, אז בכל חנות של רמי-לוי קילו עולה 6 ש"ח (קפוא) |
אין חלבון זול.
פחמימה זה זול אבל חלבון עולה ביוקר. למפתח גוף סביר, חזה עוף לבד זה הוצאה של 500 שקל בחודש. ואגב חלב הוא לא מקור חלבון אלא מקור להשמנה, מומלץ להפסיק עם השטות הזאת. כוס חלב פה ושם זה מבורך, חלב בקפה, בהחלט כן - אבל לרוקן קרטוני חלב כאילו זה וואי של אופטימום - טעות גדולה. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:34. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ